A műsorvezető úgy döntött, megmutatja követőinek a hétköznapi oldalát és azt, hogy a hírességek éppen olyanok, mint bárki más: róluk is készülnek előnytelen felvételek.

Ada sajátos kampányba fogott: elhatározta, hogy megmutatja követőinek, a hírességek sem tökéletesek. Ezért aztán fogta magát, és kiposztolt néhány balul sikerült fotót magáról. És bizony, ezek valóban nem a legjobb képek, hiszen az egyiken furcsa fejet vág, a másik homályos, nem visel sminket, nincs beállítva a frizurája, nem a legelőnyösebb a póz, ám éppen ez a lényeg!

Ada előnytelen, smink nélküli fotókat mutatott magárólForrás: Instagram/Pintér Adrienn

"Harminchat éves koromra nagyjából elfogadtam magam, amilyen vagyok. Rájöttem, nem attól leszek boldog, ha megfelelek az elvárásoknak. Erre mások figyelmét is fel akartam hívni. Annak idején a Szelfi című műsort az RTL Klubon azért vállaltam, hogy megmutassam az életemet azoknak, akik mást gondolnak rólam, mint a valóság. Hogy lássák, azt leszámítva, hogy néha szerepelek a tévében, én is átlagos vagyok.  Ezért döntöttem most úgy, újra láttatom ezt az oldalamat" - mondta a Blikknek a műsorvezető.