Befőttesüvegekbe zárt szellentést árul karácsonyra egy cég

Forrás: Shutterstock -
befőttes üveg fing ajándék szellentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Üvegbe zárt szellentést árul egy cég karácsonyi ajándékként.

Befőttesüvegekben árul szellentést egy cég – szúrta ki a LadBible. A portál azt írja, a Farts Direct ezúttal ráadásul egy limitált verziót is kiad a karácsony közeledtével: a vevők „ünnepi” aromákat is választhatnak.

Emellett az üvegben elrejtenek még egy személyes üzenetet is. Mennyibe kerül mindez? A cég mindössze 10 fontért, azaz körülbelül 3600 forintért szállítja ki a „meglepetést”.

Így kommunikál egymással Katalin, Vilmos, Harry és Meghanhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-igy-kommunikal-egymassal-katalin-vilmos-harry-es-meghan.htmlA levelezés egy modernebb formáját választották a királyi család fiatalabb tagjai! TV + Sztárok--Bálint Antónia pert veszített gyermeke apja ellen: bocsánatot kell kérni, és bezúzzák a könyvéthttp://www.life.hu/sztarok/20181210--balint-antonia-veszitett-gyermeke-apja-ellen-bocsanatot-kell-kerni-es-bezuzzak-a-konyvet.htmlBálint Antónia már hosszú évek óta pereskedik gyermeke édesapjával, most pedig újabb ítélet született az ügyükben. TV + Sztárok--Czippán Anett falatnyi dresszben mutatta meg, hogyan kell szexinek lennihttp://www.life.hu/sztarok/20181210-czippan-anett-falatnyi-dresszben-mutatta-meg-hogyan-kell-szexinek-lenni.htmlMeglehetősen szexi képpel lepte meg közösségi oldala követőit Czippán Anett műsorvezető. Megmutatta, hogyan is kell pózolnia egy nőnek. TV + SztárokOrigoIstenes Bence nem folytatja a német X-Factort: a csatorna nem vállal több évadot a műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-istenes-bence-nem-folytatja-a-nemet-x-factort-a-csatorna-nem-vallal-tobb-evadot-a-musorbol.htmlIstenes Bence jövőre szinte biztosan nem lesz a német X-Factor műsorvezetője, a csatorna ugyanis alacsony nézettségre hivatkozva nem csinál több évadot a műsorból. TV + Sztárok--Elmarad Curtis és Emilio nagykoncertje: sokat bukhattak így a szervezőkhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-elmarad-curtis-es-emilio-nagykoncertje-sokat-bukhattak-igy-a-szervezok.htmlElmarad Curtis és Emilio nagykoncertje. A jövő tavaszra tervezett buli állítólag nagy bukás így a szervezőknek. TV + SztárokOrigoÁgynak döntötte Norbit Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20181209-agynak-dontotte-schobert-norbit-rubint-reka.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka büszkén mutatják meg követőiknek, hogy mennyire odavannak egymásért a mai napig. Így történt most is... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.