Durván beszólt Tilla Stohl Andrásnak a Sztárban Sztár című műsorban

Sztárban sztár Stohl András beszólás Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Till Attila a Sztárban Sztár című műsorban szólt be Stohl Andrásnak.

Megszokhattuk már, hogy a Sztárban Sztár című műsorban a zsűritagok előszeretettel szólnak be egymásnak. Legutóbb Claudiával veszett össze Majka, most pedig a műsorvezető, Till Attila mondott olyat Stohl Andrásnak, amitől a tévénézők szeme igencsak kikerekedett.

A színész azt mondta, hogy Freddie dala alatt végig összeszorította a fenekét, annyira izgult, hogy az énekes ki tudja énekelni a magas hangokat. Tilla pedig azonnal lecsapta a magas labdát és beszólt neki:

Berki Krisztián megmutatta, milyen volt titkos esküvőjük: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-berki-krisztian-megmutatta-milyen-volt-titkos-eskuvojuk-foto.htmlTitkos esküvőn mondta ki a boldogító igent Berki Kriszitán és Katona Renáta, azaz Mazsi. Erre A legbátrabb páros forgatásán derült fény. Most fotót is mutattak a nagy napról. TV + SztárokOrigoIstenes Bence nem folytatja a német X-Factort: a csatorna nem vállal több évadot a műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-istenes-bence-nem-folytatja-a-nemet-x-factort-a-csatorna-nem-vallal-tobb-evadot-a-musorbol.htmlIstenes Bence jövőre szinte biztosan nem lesz a német X-Factor műsorvezetője, a csatorna ugyanis alacsony nézettségre hivatkozva nem csinál több évadot a műsorból. TV + Sztárok--VV Krisztiánt küldték párbajozni a villalakókhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-vv-krisztiant-kuldtek-parbajozni-a-villalakok.htmlDöntöttek a villalakók: hamarosan Krisztiánnak kell párbajoznia. TV + SztárokOrigoX-Faktor: Radics Gigi és Puskás Peti élőben vesztek össze Gáspár Lacivalhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-x-faktor-radics-gigi-es-puskas-peti-eloben-vesztek-ossze-gaspar-lacival.htmlGáspár Laci nem tudta elfogadni a mentoráltjának, Arany Timinek szóló kritikákat, Radics Gigivel és Puskás Petivel is csúnyán összeszólalkozott a műsorban. Parázsvita alakult ki köztük. TV + SztárokOrigoSztárban sztár: Gesztesi Károly esett ki az elődöntőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-sztarban-sztar-gesztesi-karoly-esett-ki-az-elodontoben.htmlA Sztárban sztár elérkezett a végéhez, az ország házibulijának elődöntője vasárnap lezárult, és így kialakult a döntős csapat. Valakinek ehhez azonban távoznia kellett, ő éppen a végső megmérettetés előtt esett ki a versenyből. TV + SztárokOrigoÁgynak döntötte Norbit Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20181209-agynak-dontotte-schobert-norbit-rubint-reka.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka büszkén mutatják meg követőiknek, hogy mennyire odavannak egymásért a mai napig. Így történt most is... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.