Majka és Liptai Claudia élő adásban vesztek össze a Sztárban sztár műsorában - videó

TV2 Sztárban sztár Liptai Claudia Majka élő adás veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Sztárban sztár című sztárvetélkedő nem szűkölködik vitákban, veszekedésekben sem. Ezúttal Liptai Claudia és Majka feszültek egymásnak.

Majka a vasárnapi élő adásban elővette nem túl kedves oldalát, és minden énekest keményen bírált. Liptai Claudia nem bírta tovább cérnával, és alaposan beolvasott Majkának, aki szintén nem hagyta magát: komoly veszekedés alakult ki a stúdióban, amit Tilla hiába próbált egy kis vicceskedéssel oldani, nem sikerült.

"Te mindenbe beleszólsz, és mindenkinek a dumájába beleszólsz.

Te úgy gondolod, hogy mindenki felett állsz, és mindenkitől jobban tudsz mindent."

Egymás haját gyújtogatták a luxusvilla lányai: miért tették ezt? - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-egymas-hajat-gyujtogattak-a-luxusvilla-lanyai-miert-tettek-ezt-video.htmlA bezártság úgy tűnik, teljesen kifordította magából a Való Világ lányait. Egymás haját gyújtogatták fel.TV + SztárokOrigoTamáska Gabriella, az X-Faktor sztárja a káromkodás miatt van befeszülve: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-tamaska-gabriella-az-xfaktor-sztarja-a-karomkodas-miatt-van-befeszulve-video.htmlA káromkodástól fél az X-faktor különleges hangú énekesnője: azért stresszel, nehogy csúnya szó hagyja el a száját.TV + Sztárok--Ők az X-Faktor legutóbbi kiesői: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-ok-az-xfaktor-legutobbi-kiesoi-video.htmlTaka és Kovács Pali estek ki a legutóbbi X-Faktor műsorából. TV + Sztárok--VV Era elárulta: VV Hunor nem tudta őt felizgatni – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-vv-era-elarulta-vv-hunor-nem-tudta-ot-felizgatni-video.htmlVv Era és Hunor kapcsolata véget ért. A szőke lány szerint a férfi csak azért van játékban, mert vele szövetkezik. Most próbára akarja tenni őt, nélküle mire fog menni. TV + Sztárok--Harry esküvője előtt összeveszett a két hercegné: Katalin és Meghanhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-harry-eskuvoje-elott-osszeveszett-a-ket-hercegne-katalin-es-meghan.htmlBennfentes információk szerint az esküvő előtt összeszólalkozott Katalin és Meghan. TV + SztárokOrigoPaprikakrém folyt Schobert Norbi férfiasságára http://www.life.hu/sztarok/20181201-paprikakrem-folyt-schobert-norbi-ferfiassagara.htmlSchobert Norbi élő adásban osztotta meg vicces és fájdalmas balesetének történetét. A sérült testrésze a férfiassága volt, vagy, ahogy ő hívja, a kapitány. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.