Sztárok, akik egy Twitter-poszttal haragították magukra a népet: Kanye Westtől Iggy Azaleáig

Kevin Hart Twitter Kanye West Amanda Bynes sztárok Iggy Azalea botrány Azealia Banks
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már a világsztárok sem tehetnek meg mindent, amihez csak kedvük van, egyetlen meggondolatlan kijelentésük sem marad büntetlenül. Ezt Kevin Hart a saját bőrén tapasztalta meg, ugyanis végül vissza kellett lépnie az Oscar-gála vezetésétől. A színészt néhány évvel ezelőtti, viccesnek szánt homofób posztja miatt kezdték el támadni, amint megtudták, hogy ő lesz a díjátadó házigazdája. Ugyan korábban bocsánatot kért már ezek miatt, ismét rázúdult a nép haragja és ő meghajlott az emberek akarata előtt. Nem ő azonban az egyetlen, aki meggondolatlan volt, pedig a példája igazolja, a sztárok sem érinthetetlenek.

Azealia Banks

Azealia Banks Forrás: AFP/Getty/Ilya S. Savenok

Azealia Banks a Twitter-botrányok koronázatlan királynője. Olyan sokszor verte ki a biztosítékot, hogy a fiókja egy időre inaktív is lett. Szidta Lady Gagát, Pharrellt és Iggy Azaleát is, de Zayn Malik becsmérlésével lépte át végleg a határt. Azealia ugyanis meg volt róla győződve, hogy Zayn lemásolta őt. Homofób, rasszista üzeneteket zúdított az énekesre. Habár később bocsánatot kért, ez az akció visszavonhatatlanul megpecsételte a karrierjét: rengeteg rajongót veszített.

Iggy Azalea

Iggy Azalea Forrás: Instagram

Amíg Iggy Azaleának van Twitter-fiókja, addig senki nincs biztonságban. A mexikóiakból és az ázsiaiakból is űzött már viccet az énekesnő, de a homoszexuálisok sem menekülhettek előle. A lista persze itt még nem ér véget, valójában szinte mindenkit megsértett, aki él és mozog. Egyik pride-os koncertjét le is kellett mondania, hiszen az LMBTQI közösség tagjai hevesen tiltakoztak az énekesnő fellépése ellen, ami nem is csoda.

Amanda Bynes

Amanda Bynes Forrás: AFP/Lee Celano

A színésznő gyorsan a semmi felé tart, legalábbis Twitter-fiókja szerint, ugyanis a fiatalon híressé lett színésznő sem gondolja át, hogy mit is tesz közzé. A legkülönbözőbb dolgokkal sokkolta a rajongóit: mondjuk azzal, hogy szereti a feketéket, és azt sem tartotta magában, hogy szerinte Jay-Z csúnya. Amikor azonban arról értekezett, mennyire szeretné, ha Drake valami csúnya dolgot tenne a vaginájával, akkor mindenkinél elszakadt a cérna.

Kanye West

Kanye West Forrás: Getty Images/Taylor Hill

Ha Azealia Banks a twitteres botránykeltés királynője, akkor egyértelműen Kanye West a királya. Remekül passzolnak egymáshoz, már ami a sokkoló és felháborító posztokat illeti. Ugyan egyelőre Kanye nem vesztett rajongókat az ámokfutásával, az biztos, hogy az emberek tiszteletét már rég nem birtokolja, sőt, sokan azt hiszik, a rapper egyszerűen nem normális. És valóban van abban valami furcsa, ha valaki bevallja, hogy érzelmeket táplál a betűtípusok iránt, Kanye West pedig pontosan ezt tette megannyi bizarr posztja mellett. Jobban meggondolva lehet, hogy ő nem is király, hanem inkább a Twitter udvari bolondja.

Homofób bejegyzései miatt visszalépett Kevin Hart az Oscar-gála vezetésétől

Csak februárban lesz az Oscar-gála, de már lezajlott az első botrány, ami a díjátadóhoz köthető. Az akadémia bejelentette, hogy Kevin Hart színész lesz a házigazdája az estnek, de a sztár máris lemondott a gála vezetésének lehetőségéről, miután korábbi homofób bejegyzései miatt támadások érték a közösségi médiában. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.