Liptai Claudia 17 év után elhagyja a TV2 csatornáját, és a maga ura szeretne lenni.

Majd két évtized után döntött úgy Liptai Claudia, hogy a kisfia miatt nem hosszabbítja meg a szerződését 2019-re vonatkozóan anyacsatornájával, a TV2-vel.

Az egyik napilap vette észre, hogy Liptai már a karácsonyi kisfilmben sem szerepel, pedig az összes emblematikus arc helyett kapott. A Bors megkeresésére így reagált Claudia.

Forrás: TV2

"Az első és legfontosabb ok a kisfiam, Marci. Az ő érkezését isteni ajándékként fogom fel. Amikor nemrég kórházba került, és nekem dolgozni kellett volna, megfogalmazódott bennem, hogy egy kisgyerek mellett ilyen kötöttségeket nem vállalhatok. A csatorna ugyan toleráns volt, de őket sem állíthatom ilyen helyzetbe. A másik ok pedig az, hogy ma már olyan gyorsan fejlődik a show világa, folyamatosan meg kell újulni. Én voltam az, aki mindig hangoztatta, hogy szeretek alkalmazottként élni, de egy ideje ez is megváltozott. Arra vágyom, hogy a saját magam ura legyek. Elnézve az egykori nagy tévéseket, arra a következtetésre jutottam, hogy váltani, újat csinálni, kipróbálni magam más területen addig kell, amíg megtehetem, és nem akkor, amikor muszáj. Elsősorban szeretném megtanulni a tartalomgyártás minden fázisát. Ezenkívül a férjemmel is forgatjuk a YouTube-ra a sütis műsorunkat, az Édes Kettest" - mesélte Liptai.

A TV2 kommunikációs osztálya is megszólalt az ügyben:

"Liptai Claudia terhességét és szülési szabadságát a kezdetektől rugalmasan kezeltük, figyelembe véve az igényeit. 2018 végéig kötöttünk vele állandó szerződést, amit 2019-től nem hosszabbítunk meg. A jövőben egyedi megállapodással, műsorokra fogjuk szerződtetni. Jövőre a Séfek séfe műsorvezetőjeként lesz látható a TV2-n, és amennyiben hozzá illő műsorformátumot tervezünk, a továbbiakban is számolunk vele."