Jelenleg fordít, tolmácsol és angolt tanít Demcsák Zsuzsa, az ATV volt műsorvezetője. Most arról mesélt, hogyan telnek a napjai, valamint arról is szó esett, hogy szeretne külföldre költözni gyermekeivel, ahol akár újra tévézne is. 

„Angolt tanítok, fordítok, és persze, ami a legfontosabb, rengeteg időt töltöt a gyerekeimmel. Anyaüzemmódba kapcsoltam” – mesélte a Story magazinnak adott interjújában Demcsák Zsuzsa, aki tavaly decemberben jött el az ATV-től. 

Azt is elárulta, hogy szeretne tiszta lappal indítani, fontolgatja, hogy külföldre költözik gyermekeivel. „Fontolgatom. Szerintem a múltat le kell zárni, és egy új lapot nyitni” – mondta Demcsák, aki angol nyelvterületben gondolkodik. Amerika lenne a végcél, például Kalifornia vagy Florida.

„Ha mindent elölről is kellene kezdenem, ha kávét kellene készítenem a szerkesztőknek, akkor is megérné. Nem hiába adta meg az Isten, hogy ilyen nyelvtudásom van. Ezt nem szabad elfecsérelnem” – fogalmazott Demcsák Zsuzsa, aki már a párjával is megbeszélte a dolgot, hogy tudjanak egymás terveihez igazodni.