Ezért szakított Zahorán Bertold és Wendi Deng

Forrás: Instagram/Zahorán Bertold -
Zahorán Bertold Wendi Deng szerelem szakítás milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakított milliárdos barátnőjével, Wendi Denggel Zahorán Bertold. A magyar modell azt is elárulta, miért döntöttek az elválás mellett.

Zahorán Bertold tehetséges magyar modell, ugyanakkor a nevét a legtöbben onnan ismerik, hogy együtt járt a milliárdos kínai üzletasszonnyal, a nála 26 évvel idősebb Wendi Denggel. A kapcsolat közel két és fél évig tartott, nyáron azonban meghozták a döntést: szakítanak. Kiderült, a férfi nehezen viselte, hogy eltartott fiúnak gondolja a világ.

Mindenki csak annyit látott, hogy egy fiatal pasi egy idősebb hölggyel van. El lettem könyvelve 'eltartott fiúnak', és ez borzasztóan zavart. Az senkit nem érdekelt, hogy én honnan jövök, mit csinálok, mit értem el. Azt vettem észre, hogy Wendi mellett senki sem vesz komolyan, és ezt nem engedte tovább a büszkeségem. Hatalmas érvágás volt a karrieremben ez a kapcsolat, és most, hogy külön vagyunk, érzem a változást. Már nem vagyok az árnyéka valakinek, újra Zahorán Bertoldként vagyok érdekes, és ez jó érzés. De a mai napig fontos számomra Wendi, jó a viszonyunk. Nem zárom ki a lehetőséget, hogy később, ha visszaköltözöm Amerikába, folytatódik a kapcsolatunk” – árulta el a modell a Borsnak.

Véget ért a szerelem Zahorán Bertold és Wendi Deng között Forrás: Instagram/Zahorán Bertold
Hana Cross modell lehet Brooklyn Beckham új kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20181212-hana-cross-modell-lehet-brooklyn-beckham-uj-kedvese.htmlÚgy tűnik, új szerelemre lelt, David Beckham és Victoria Beckham fia, Brooklyn. A jóképű fiút Hana Cross modellel látták British Fashion Awards-on. TV + Sztárok--Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv nyerték A legbátrabb páros második évadáthttp://www.life.hu/sztarok/20181212-laky-zsuzsi-es-dietz-gusztav-nyertek-a-legbatrabb-paros-masodik-evadat.htmlTíz éve alkot egy párt Laky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv. A köztöl lévő összetartás most is megmutatkozott, ők lettek A legbátrabb páros című műsor második évadának győztesei. Elmesélték, hogyan élték meg a győzelem pillanatát. TV + Sztárok--Cher leplezheti le Tom Cruise titkait önéletrajzi könyvébenhttp://www.life.hu/sztarok/20181211-cher-leplezheti-le-tom-cruise-titkai-oneletrajzi-konyveben.htmlÉletrajzi könyvet jelentet meg hamarosan a 72 éves Cher, Tom Cruise pedig retteg, hogy mit fog róla írni egykori párja. TV + SztárokOrigoKendall Jenner átlátszó ruhában mutatta meg melleit - Fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181211-kendall-jenner-atlatszo-ruhaban-mutatta-meg-mellei.html--Tökéletes az összhang Szandi és Vastag Csaba közötthttp://www.life.hu/sztarok/20181211-tokeletes-az-osszhang-szandi-es-vastag-csaba-kozott.htmlSzandi elárulta, tökéletes az összhang közötte és Vastag Csaba között. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: szexszel fogyna le Adrihttp://www.life.hu/sztarok/20181211-valovilag-9-szexszel-fogyna-le-adri.htmlArra panaszkodtak a ValóVilág 9 lakói, hogy sokat híztak a villában töltött hetek alatt. VV Adri megtalálta a tökéletes módszert: szexszel szeretne fogyni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.