Szakított milliárdos barátnőjével, Wendi Denggel Zahorán Bertold. A magyar modell azt is elárulta, miért döntöttek az elválás mellett.

Zahorán Bertold tehetséges magyar modell, ugyanakkor a nevét a legtöbben onnan ismerik, hogy együtt járt a milliárdos kínai üzletasszonnyal, a nála 26 évvel idősebb Wendi Denggel. A kapcsolat közel két és fél évig tartott, nyáron azonban meghozták a döntést: szakítanak. Kiderült, a férfi nehezen viselte, hogy eltartott fiúnak gondolja a világ.

Mindenki csak annyit látott, hogy egy fiatal pasi egy idősebb hölggyel van. El lettem könyvelve 'eltartott fiúnak', és ez borzasztóan zavart. Az senkit nem érdekelt, hogy én honnan jövök, mit csinálok, mit értem el. Azt vettem észre, hogy Wendi mellett senki sem vesz komolyan, és ezt nem engedte tovább a büszkeségem. Hatalmas érvágás volt a karrieremben ez a kapcsolat, és most, hogy külön vagyunk, érzem a változást. Már nem vagyok az árnyéka valakinek, újra Zahorán Bertoldként vagyok érdekes, és ez jó érzés. De a mai napig fontos számomra Wendi, jó a viszonyunk. Nem zárom ki a lehetőséget, hogy később, ha visszaköltözöm Amerikába, folytatódik a kapcsolatunk” – árulta el a modell a Borsnak.

Véget ért a szerelem Zahorán Bertold és Wendi Deng közöttForrás: Instagram/Zahorán Bertold