Tíz éve alkot egy párt Laky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv. A köztük lévő összetartás most is megmutatkozott, ők lettek A legbátrabb páros című műsor második évadának győztesei. Elmesélték, hogyan élték meg a győzelem pillanatát. 

„Annak örültem a legjobban, hogy Zsuzsit láttam többször is túllépni a saját határait. Ez volt számomra a legnagyobb. Az összes feladatot megcsinálta. Úgy kezdte, hogy ezt biztos nem, és végül mindet megcsinálta. Úgyhogy én rá vagyok büszke igazából” – mondta Laky Zsuzsi férje, Dietz Gusztáv, miután megnyerték A legbátrabb páros című műsor második évadát. 

„A mi kapcsolatunk nagyon erős volt eddig is. Itt folyamatosan, minden feladatban együtt kellett működni, egymásra voltunk utalva, ez még jobban megerősítette a kapcsolatunkat” – fogalmazott Laky Zsuzsi. És valóban, remekül kiegészítették egymást a műsor egésze alatt. Nemrégiben például arról számoltunk be, hogy Gusztáv megkérte feleségét, a logikai feladatot inkább ő csinálja kettőjük közül, mivel neki sérült a rövidtávú memóriája. Ketrecharcosként ugyanis olyan ütéseket kapott, amelyek miatt károsodott az agya.