Laky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv nyerték A legbátrabb páros című műsor második szériáját. A küzdősportokat űző, edzőként dolgozó férfi kemény múltjáról vallott.

Dietz Gusztáv MMA versenyzőként Európa- és világbajnok lett, jelenleg pedig edzőként dolgozik. Bevallása szerint a sport mentette őt meg a börtöntől és a haláltól. Gyerekkori barátainak 80 százalékát ugyanis már elveszítette, ő is heroinfüggő volt. 

Forrás: Origo

„16 éves voltam, amikor meghalt az apám, ráadásul én találtam rá. Két-három órát ültem mellette, emlékszem, kétségbeesésemben már rugdostam, hogy keljen fel, mert nem hittem el, hogy meghalt. Kegyetlen volt. Nagyon erős volt a viszonyunk, és akkor bennem valami megtört. Onnantól kezdve semmi más nem érdekelt, csak az éjszaka, a balhék, a kurvák, a bűnözés és persze a kábítószer” – írta meg a Blikk.

„Emlékszem, ott álltam a Fővárosi Bíróságon, ahol két választásom volt: vagy börtönbe megyek, és akkor ott végem, ahogy a gyerekkori barátaim nagy részének. A nyolcvan százalékuk ugyanis már nem él. A másik lehetőség az volt, hogy élek a bírónő által felajánlott lehetőséggel, és elvonóra megyek, mivel az volt a felfüggesztett szabadságvesztés feltétele.”