Kényszeríthették H. Barbarát arra, hogy öljön meg egy idős nyugdíjast egy ausztriai városban. A hírek szerint a gyermekével zsarolhatta meg őt a bandavezér.

Egyre több részlet derül ki arról a gyilkosságról, amelyet egy magyar nő követett el az ausztriai Villachban. Mint ismeretes, H. Barbara egy úgynevezett „boszorkánytrió" tagja volt, akik átkokkal fenyegettek meg időseket, és csaltak ki tőlük pénzt.

A Blikk most azt írja, a magyar nőt, aki egy 72 éves nyugdíjas életét is kioltotta, szülővárosában csendes, halk szavú embernek ismerték, és egyszerűen nem értik, hogyan követhetett el ilyet. Állítólag a bandavezér, Margit T. kényszerítette őt a gyilkosságra, azzal fenyegette meg ugyanis, hogy rontást hoz a hétéves kisfiára.

Szörnyű, hogy Barbara mibe keveredett! Amikor nagy ritkán hazajött a gyermekével, mindig büszkén mesélte, mennyire szeretik az idősek, akiket ápol. Elmondása szerint jó élete volt kint a gyermekével. Itt csak fiútestvére él, az édesanyja és a lánytestvére szintén külföldön dolgozik. Az feltűnt, hogy az utolsó látogatásakor, idén nyáron rettenetesen feszült volt, állandóan a telefonját nézegette. A gyereket pedig nem engedte el maga mellől, még a játszótéri mászókára is követte, mintha attól félne, valaki el akarja rabolni" – nyilatkozta egy ismerős.

Megzsarolhatták a magyar nőtForrás: Shutterstock