Sebestyén Balázs hajlandó volna árnyalni a vadászokról alkotott véleményét, méghozzá úgy, hogy elmegy egyszer gyermekével együtt egy vadászatra. 

Sebestyén Balázs csúnyán lejáratta a vadászokat a rádióban. A nagyvisnyói szürke farkas kilövése után mondta el véleményét a műsorvezető, szerinte a vadászok isznak, tivornyáznak és felelőtlenek. Természetesen szavait nem hagyták kommentár nélkül hazánk híres vadászai sem, ahogy az Országos Magyar Vadászkamara főtitkára, Bajdik Péter is megvédte társait.

Sebestyén Balázs elmenne egy vadászatraFotó: Adrián Zoltán - Origo

„A kinyilatkoztatós, odamondós, keménykedős, majd én megmondom a tutit állítások ebben az olvasatban rendkívül felháborítóak, amit az egész vadásztársadalom nevében kikérünk magunknak" – írta Bajdik Péter hozzátéve, hogy becsületsértést követett el Balázs. A műsorvezető ezeknek hatására elgondolkodott, és úgy döntött, részt venne egy vadászaton. „Keresni fogom Bajdik Pétert, hogy menjünk el együtt egy vadászatra, ahova elhívom a gyereket is, a nagyobbikat. Szívesen odamegyek húsz-harminc vadászhoz, ahol elmondom, igen, én mondtam, és elmondom azt is, hogy miért gondolom így. Nem meggyőzni akarom őket, abszolút lelkiismeretesen belenézek bárki szemébe" – idézi a Blikk Balázst.