Úgy gondolta VV Krisztián, hogy biztosra megy, ha VV Adrit hívja ki párbajozni. Mégis a férfinek kellett elhagynia a ValóVilág 9 villáját. Az utolsó percekben villabeli kedvesétől, Vivientől búcsúzott egy szerelmi vallomással. 

VV Adri és VV Krisztián párbajára került sor vasárnap. A férfi úgy gondolta, biztosan ő megy vissza a villába, ám a nézők döntő többséggel Adrit akarták továbbra is a képernyőn látni. Krisztián az utolsó perceket arra használta fel, hogy villabeli kedvesétől, Vivientől búcsúzzon el. 

„Nem igazán mondtam ott bent ezt senki előtt, meg nem nagyon tudják az emberek se, de én nagyon-nagyon szeretlek téged. Egy nagyon kellemes csalódás vagy nekem, és remélem, hogy minden úgy lesz, ahogy elterveztük” – üzente Viviennek Krisztián. 

A lány egyébként egy vőlegényt hagyott a villa falain kívül. Első villabeli kedvese Radics volt, akivel ágyba is bújt. Amikor Radics kiesett, Vivien teljesen összeomlott, majd hamarosan szemet vetett Krisztiánra. Most ő is kiesett, Vivienre pedig ismét szomorú napok várnak.