Meghan Markle apja Erzsébet királynőtől vár megoldást a problémáikra

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega -
probléma Erzsébet királynő Thomas Markle Meghan Markle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, hogy Meghan Markle és apja között nem felhőtlen a kapcsolat, és habár Thomas Markle azt hangoztatja, szeretné megoldani a gondokat, nem segít, hogy folyton a médiához fordul. 

Thomas Markle ismét a médián keresztül próbálja elérni a lányát, hiszen Meghan nem beszél vele már nagyon régóta. Sok botrány övezte a kapcsolatukat, így nem kellene csodálkoznia azon az apjának, hogy Meghan nem hajlandó vele szóba állni, de Thomas nem akarja elfogadni, hogy a viszonyuk így alakult, pedig csak magának köszönheti. Ennek ellenére most ismét interjút adott, amelyben Meghannak és Erzsébet királynőnek is könyörög.

Thomas Markle ismét a médián keresztül próbálja elérni a lányát Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega

„Mindennap megpróbáltam írni neki, de nem kaptam semmi választ” – mondta Thomas Markle, aki nem is próbálta elrejteni a csalódottságát. Majd elmondta lányának szóló üzenetét.

Nagyon szeretlek, a lányom vagy és szeretnénk hallani rólad.

Meghan apja Erzsébet királynőnek is könyörgött,

reméli, hogy segít majd neki a lánya és a közte lévő problémák megoldásában. „Nagyra értékelnék bármit, amit tenni tud. Úgy gondolom, ő is szeretné megoldani a családi gondokat” – idézi Meghan apját a Washington Post.

Ilyen volt Liptai Claudia utolsó munkanapja a TV2-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-ilyen-volt-liptai-claudia-utolso-munkanapja-a-tv2n.htmlLiptai Claudia elárulta, mit érzett akkor, amikor vasárnap elbúcsúzott a TV2-től. TV + SztárokOrigoSztárban sztár: Freddie-nek nem esett jól a zsűri reakciójahttp://www.life.hu/sztarok/20181218-sztarban-sztar-freddienek-nem-esett-jol-a-zsuri-reakcioja.htmlA Sztárban sztár győztesének nem lehet teljes az öröme, hiszen a zsűri nem rejtette véka alá a véleményét, vagyis azt, hogy nem őt szerették volna az első helyen látni. TV + SztárokOrigoMádai Vivien búcsút vett a nézőktől: idén már nem dolgozikhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-madai-vivien-bucsut-vett-a-nezoktol-iden-mar-nem-dolgozik.htmlMádai Vivien elbúcsúzott a TV2 nézőitől: ezzel a fotóval köszönt el a Mokkától, idén ugyanis már nem dolgozik. TV + Sztárok--Palvin Barbi fehérneműs fotóval tudatta, hogy Magyarországon karácsonyozikhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-palvin-barbi-fehernemus-fotoval-tudatta-hogy-magyarorszagon-karacsonyozik.htmlPalvin Barbi itthon tölti a karácsonyt, ezt egy dögös, fehérneműs fotóval tudatta a rajongóival. TV + Sztárok--Megszólalt a válásával kapcsolatban Hujber Ferihttp://www.life.hu/sztarok/20181218-hivatalosan-is-vege-hujber-feri-hazassaganak.html15 év házasság után elvált Hujber Feri és Tölgyesi-Khell Cynthia. A hírt az UFO egykori énekesnője jelentette be Facebook-oldalán – írja a Blikk. TV + SztárokOrigoSzabó Dóri szexi sportmelltartóban ment edzenihttp://www.life.hu/sztarok/20181217-szabo-dori-szexi-sportmelltartoban-ment-edzeni.htmlMeglehetősen szexi képet tett közzé Instagram-oldalán Szabó Dóri, a Mokka műsorvezetője. Edzés közben villantotta meg dekoltázsát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.