Köztudott, hogy Meghan Markle és apja között nem felhőtlen a kapcsolat, és habár Thomas Markle azt hangoztatja, szeretné megoldani a gondokat, nem segít, hogy folyton a médiához fordul. 

Thomas Markle ismét a médián keresztül próbálja elérni a lányát, hiszen Meghan nem beszél vele már nagyon régóta. Sok botrány övezte a kapcsolatukat, így nem kellene csodálkoznia azon az apjának, hogy Meghan nem hajlandó vele szóba állni, de Thomas nem akarja elfogadni, hogy a viszonyuk így alakult, pedig csak magának köszönheti. Ennek ellenére most ismét interjút adott, amelyben Meghannak és Erzsébet királynőnek is könyörög.

Thomas Markle ismét a médián keresztül próbálja elérni a lányátForrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega

„Mindennap megpróbáltam írni neki, de nem kaptam semmi választ” – mondta Thomas Markle, aki nem is próbálta elrejteni a csalódottságát. Majd elmondta lányának szóló üzenetét. Nagyon szeretlek, a lányom vagy és szeretnénk hallani rólad. Mindegy, hogy milyen különbözőségek vagy problémák vannak köztünk, meg kellene tudnunk oldani. Egy család vagyunk. Szóval kérlek, beszélj velem” – mondta Thomas Markle. Hozzátette, még mindig nem találkozott Harry herceggel, de reméli, az unokáját láthatja majd. Meghan apja Erzsébet királynőnek is könyörgött, reméli, hogy segít majd neki a lánya és a közte lévő problémák megoldásában. „Nagyra értékelnék bármit, amit tenni tud. Úgy gondolom, ő is szeretné megoldani a családi gondokat” – idézi Meghan apját a Washington Post