Ambrus Attila jogosítványát júniusban ittas vezetés miatt elvették a rendőrök. A bíróság pedig a napokban döntött az ügyben.

Ambrus Attila, ismertebb nevén a Viszkis még júniusban alkoholfogyasztás után ült a volán mögé, amit egy rendőri igazoltatás során a szonda ki is mutatott. Az egykori bűnöző jogosítványát a helyszínen elvette a rendőrség, az ügy pedig bíróságra került. A napokban jogerős döntés is született. 

A korábban már mutatott agyagedények. Itt Ambrus már árulja őket. MTI Fotó: Balogh ZoltánForrás: MTI/Balogh Zoltán

Kézhez kaptuk a végzést a Szegedi Járásbíróságtól. Azt gondolom, a pénzbüntetés méltányos, valamint a jogosítvány megvonásának időtartama is – mondta dr. Szilágyi Roland, a Viszkis jogi képviselője, írta meg a Blikk.

Bár jogosnak tartja az ítéletet Ambrus, mégis bosszankodik és aggódik:

El tudnám fogadni ezt a döntést, hiszen vállalom a tetteim következményét, ittasan nem lehet vezetni, mégis vannak fenntartásaim. Hátradőlhetnék, de a feleségem, Réka január végére van kiírva a kislányunkkal. Hatvan kilométerre lakunk a kórháztól, ha bármi történik, megindul a szülés, vagy valami komplikáció lép fel, mire kiér a taxi vagy a mentő, már meg is születhet a pici. A legrosszabbkor nincs jogosítványom, ami nagyon dühítő. Inkább fizetnék többet, csak ne tíz, hanem nyolc hónapra vonták volna be az engedélyemet! Ezzel a névvel nem is vártam mást, tudom, hogy utálnak engem. Mégis, most nem ez a fontos, hanem hogy a gyermek egészségesen megszülessen. Csak ez számít!