Sári Évi már két éve boldog párkapcsolatban él szerelmével, Zolival, aki 10 évvel fiatalabb nála. Habár a korkülönbség nagynak tűnik, ők ebből semmit nem éreznek.

Sári Évi és párja ismerősökből váltak szerelmesekké, és már két éve vannak együtt. Nagyon intenzíven élték meg az eddig eltöltött időt, egy percet sem vesztegettek: néhány hónap után közös nyaralásra indultak, összeköltöztek, és most együtt nevelik a színésznő kutyáját, de a közös gyermek is szóba került már.

Sári Évi boldog fiatalabb párja oldalánFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Zoli rendezvényszervezéssel is foglalkozik, olyan partikat hozott tető alá, ahol én is gyakran megfordultam, így találkoztunk először. Az akkori formációval, amelyikkel énekeltem, kétszer is elhívott fellépni, de csak munkakapcsolat volt köztünk. Szimpatikusak voltunk egymásnak, feltűnt, milyen helyes fiú, de neki akkor barátnője volt, amit én tiszteletben tartok, így egyikünk sem kezdeményezett. Később persze megbeszéltük, hogy azért mindketten bejöttünk a másiknak” – mondta a Blikknek Évi. Aztán Zoli szabad lett, így nem volt több akadály előttük. „Hamar egymásra kattantunk, kiderült, jól működünk együtt. Tíz év a korkülönbség közöttünk, de ebből semmit sem érzünk.Húzósabb napokon, mire hazaérek, ő már bevásárolt, a kutyát levitte, illetve összepakolt a lakásban. Nagyon figyelmes, többször bizonyította, hogy minden helyzetben számíthatok rá” – magyarázta a színésznő, aki bár úgy érzi, kicsit kifutott már az időből, azért nem zárkózik el teljesen a gyerekvállalástól. „Boldognak érzem magam! A sikereket, amikre húszéves koromban vágytam, most élem meg. Fantasztikus férfi a párom, akivel jól érzem magam, teljes az életem. Nem érzem, hogy mindenképpen szülnöm kell, de Zoli szeretne gyereket, szóval soha ne mondd, hogy soha...” – mesélte Évi.