Sztárpárok, akik 2018-ban döntöttek a szétválás mellett: Ábel Anita és Várkonyi Andi is továbblépett

Várkonyi Andrea sztárpár Galambos Dorina Gregor Bernadett válás Ábel Anita Hosszú Katinka Shane Tusup Bochkor Gábor Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos a holtomiglan-holtodiglan nem mindig tart örökké. Bár az alábbi sztárpárok közül egyik sem gondolta, hogy végül elválnak útjaik egymástól, végül mégis szakítás lett a többéves kapcsolatok vége.

Ábel Anita és férje

Ábel Anita Fotó: Polyák Attila - Origo

Ábel Anita és férje 16 év együttlét után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. A műsorvezető és Krisztián között a lányuk érdekében természetesen megmaradt a jó kapcsolat. A műsorvezető a döntés okáról is őszintén beszámolt: egyre több volt köztük a vita, és egyre kevesebb a boldog perc. Hozzátette, ő hisz a változás erejében, és hogy ezzel a lépéssel mindannyiukat egy boldogabb jövő várja. Szembenéztek a problémákkal, megpróbálták megoldani őket, de mivel nem sikerült, továbbléptek.

Gregor Bernadett és Szarvas Attila

Szarvas Attila és Gregor Bernadett Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Gregor Bernadett és szintén színész férje négy évig voltak házasok, idén viszont bejelentették, hogy a közös utazásuk a végéhez ért. A hírt Szarvas Attila közölte: „Nincs miért, nincs harag, nincs harmadik fél! Csak a szeretet és a szép emlékek maradnak" – írta a színész a közösségi oldalán. Berninek ez volt a negyedik házassága, de leszögezte, ő minden alkalommal úgy gondolta, örökké fog tartani az aktuális kapcsolata, ám sajnos ezt a sors felülírta.

Hosszú Katinka és Shane Tusup

Shane Tusup és Hosszú Katinka Forrás: Facebook/Katinka Hosszú

Hosszú Katinka és Shane Tusup párosát az egész ország imádta, így mindenkinek nagy megrázkódtatás volt, amikor kiderült, válságban van a kapcsolatuk. Ugyan megpróbálták rendezni a problémáikat, és egy pillanatra úgy tűnt, sikerült megoldaniuk, végül bejelentették, hogy elválnak egymástól. Shane Tusup mérgében közölte, hogy Hosszú Katinka megcsalta őt Dudás Dániellel, ezért ért véget a házasságuk. Ezután joggal tartott attól mindenki, hogy az együtt elért szép sikerek ellenére sárdobálással ér majd véget a kapcsolatuk, de szerencsére nem így lett. Azóta csendben zajlik a válásuk, legalábbis a nyilvánosság felé egyikük sem kommunikál arról, mi is történik a színfalak mögött.

Pély Barna és Galambos Dorina

Galambos Dorina és Pély Barna Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

A két zenész a Megasztár első szériájában szerettek egymásba: Barna zsűritag volt, míg Dorina versenyző. 2003 óta alkottak egy párt, 2013-ban házasodtak össze, az idén azonban közleményben tudatták a szomorú hírt, miszerint elválnak egymástól. Mint ahogy a kapcsolatukat sem a nyilvánosság előtt élték, úgy ők maguk a válás okáról sem nyilatkoztak. Egy bennfentes szerint azonban azért ment tönkre a házasságuk, mert mindketten a karrierjükre koncentráltak, és elmentek egymás mellett.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor ugyan nem voltak házasok, ettől függetlenül nem volt sokkal könnyebb lezárni 12 évet, mindössze a jogi hercehurca maradt ki így az életükből. Várkonyi Andrea volt az, aki először megszólalt az okokról, elárulta, ugyan ő mondta ki a végső döntést, sokszor felmerült már köztük a szakítás, így nem érhette Bochkor Gábort sem meglepetésként az elhatározása.

Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamri

Dancs Annamária és Kerényi Miklós Máté Forrás: dancsannamari.com/Facebook/KerényiMiklósMáté

Nem tartott sokáig Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté házassága. Mindössze egy évvel a házasságuk után a színész úgy döntött, hogy kilép a kapcsolatukból. A közös gyermekük akkor mindössze 4 hónapos volt, és mint kiderült, egy új szerelem áll a válás hátterében. Annamari küzdött a kapcsolatukért, de mindhiába. Ugyan eleinte nagyon fájt a színésznőnek a szakítás, mára már ő is megtalálta a békéjét, és új párt is!

Szilveszter napján házasodik Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham http://www.life.hu/sztarok/20181219-szilveszter-napjan-hazasodik-rosie-huntington-whiteley-es-jason-statham.htmlÚgy tűnik, Jason Statham végre elveszi kedvesét, Rosie Huntington-Whiteley-t, ráadásul különleges napot választottak az esküvőre. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Hunor szerint a bizalom jele, ha egy nő szellent előtte (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181219-valovilag-9-vv-hunor-szerint-a-bizalom-jele-ha-egy-no-szellent-elotte.htmlKomoly beszélgetés zajlott VV Hunor, VV Roli és VV Era között: arról értekeztek, mi a jele annak, ha egy nő már megbízik a férfiban: a szellentés! TV + SztárokOrigoMádai Vivien megmutatta a ráncait - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-madai-vivien-megmutatta-a-rancait.htmlMádai Vivien az Instagram-oldalán büszkén mutatta meg az igazi arcát: szereti a ráncait. TV + Sztárok--Így beszélték ki a háta mögött VV Rolit a játékostársaihttp://www.life.hu/sztarok/20181219-igy-beszeltek-ki-a-hata-mogott-vv-rolit-jatekostarsai.htmlKlikkesedés, taktikázás és kibeszélés: ez megy most a ValóVilágban. Most már csak az a kérdés, ki lesz Roli ellenfele a párbajban. TV + SztárokOrigoIttasan karambolozott Katie Price: bíróság elé kell állniahttp://www.life.hu/sztarok/20181219-ittasan-karambolozott-katie-price-birosag-ele-kell-allnia.htmlKatie Price botrányt botrányra halmoz, a lecsúszott modell ezúttal ittasan vezetve törte össze az autóját. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Hunor VV Rolival bokszolt a nyugiszobábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-valovilag-9-vv-hunor-vv-rolival-bokszolt-a-nyugiszobaban.htmlÚgy tűnik, a fiúk egyre kevésbé bírnak magukkal, legalábbis Hunor. A baráti beszélgetésből is bunyó lett a nyugiszobában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.