Sajnos a holtomiglan-holtodiglan nem mindig tart örökké. Bár az alábbi sztárpárok közül egyik sem gondolta, hogy végül elválnak útjaik egymástól, végül mégis szakítás lett a többéves kapcsolatok vége.

Ábel Anita és férje

Ábel AnitaFotó: Polyák Attila - Origo

Ábel Anita és férje 16 év együttlét után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. A műsorvezető és Krisztián között a lányuk érdekében természetesen megmaradt a jó kapcsolat. A műsorvezető a döntés okáról is őszintén beszámolt: egyre több volt köztük a vita, és egyre kevesebb a boldog perc. Hozzátette, ő hisz a változás erejében, és hogy ezzel a lépéssel mindannyiukat egy boldogabb jövő várja. Szembenéztek a problémákkal, megpróbálták megoldani őket, de mivel nem sikerült, továbbléptek. 

Gregor Bernadett és Szarvas Attila 

Szarvas Attila és Gregor BernadettForrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Gregor Bernadett és szintén színész férje négy évig voltak házasok, idén viszont bejelentették, hogy a közös utazásuk a végéhez ért. A hírt Szarvas Attila közölte: „Nincs miért, nincs harag, nincs harmadik fél! Csak a szeretet és a szép emlékek maradnak" – írta a színész a közösségi oldalán. Berninek ez volt a negyedik házassága, de leszögezte, ő minden alkalommal úgy gondolta, örökké fog tartani az aktuális kapcsolata, ám sajnos ezt a sors felülírta. 

Hosszú Katinka és Shane Tusup

Shane Tusup és Hosszú KatinkaForrás: Facebook/Katinka Hosszú

Hosszú Katinka és Shane Tusup párosát az egész ország imádta, így mindenkinek nagy megrázkódtatás volt, amikor kiderült, válságban van a kapcsolatuk. Ugyan megpróbálták rendezni a problémáikat, és egy pillanatra úgy tűnt, sikerült megoldaniuk, végül bejelentették, hogy elválnak egymástól. Shane Tusup mérgében közölte, hogy Hosszú Katinka megcsalta őt Dudás Dániellel, ezért ért véget a házasságuk. Ezután joggal tartott attól mindenki, hogy az együtt elért szép sikerek ellenére sárdobálással ér majd véget a kapcsolatuk, de szerencsére nem így lett. Azóta csendben zajlik a válásuk, legalábbis a nyilvánosság felé egyikük sem kommunikál arról, mi is történik a színfalak mögött.

Pély Barna és Galambos Dorina

Galambos Dorina és Pély BarnaForrás: Hámori Zsófia/Life.hu

A két zenész a Megasztár első szériájában szerettek egymásba: Barna zsűritag volt, míg Dorina versenyző. 2003 óta alkottak egy párt, 2013-ban házasodtak össze, az idén azonban közleményben tudatták a szomorú hírt, miszerint elválnak egymástól. Mint ahogy a kapcsolatukat sem a nyilvánosság előtt élték, úgy ők maguk a válás okáról sem nyilatkoztak. Egy bennfentes szerint azonban azért ment tönkre a házasságuk, mert mindketten a karrierjükre koncentráltak, és elmentek egymás mellett.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor

Várkonyi Andrea és Bochkor GáborForrás: Facebook/Várkonyi Andrea

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor ugyan nem voltak házasok, ettől függetlenül nem volt sokkal könnyebb lezárni 12 évet, mindössze a jogi hercehurca maradt ki így az életükből. Várkonyi Andrea volt az, aki először megszólalt az okokról, elárulta, ugyan ő mondta ki a végső döntést, sokszor felmerült már köztük a szakítás, így nem érhette Bochkor Gábort sem meglepetésként az elhatározása. 

Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamri

Dancs Annamária és Kerényi Miklós MátéForrás: dancsannamari.com/Facebook/KerényiMiklósMáté

Nem tartott sokáig Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté házassága. Mindössze egy évvel a házasságuk után a színész úgy döntött, hogy kilép a kapcsolatukból. A közös gyermekük akkor mindössze 4 hónapos volt, és mint kiderült, egy új szerelem áll a válás hátterében. Annamari küzdött a kapcsolatukért, de mindhiába. Ugyan eleinte nagyon fájt a színésznőnek a szakítás, mára már ő is megtalálta a békéjét, és új párt is!