VV Vivi megmasszírozta VV Csokit, amit VV Reni nem nézett jó szemmel: videó

VV Vivi VV Reni VV Csoki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Csokit így kényeztette VV Vivit. Volt, aki nem nézte jó szemmel.

VV Csoki megkérte a villa legfiatalabb lányát, hogy masszírozza meg. Bár Reni jelzett Vivinek, hogy ne tegyen eleget a kérésnek, a szőke bombázó csak azért is megtette. Vajon mekkora balhé lesz ebből?

Dzsudzsák Balázs és Pumped Gabo exe között alakul a románc? Sebestyén Ági mesélt a focistárólhttp://www.life.hu/sztarok/20181221-dzsudzsak-balazs-es-pumped-gabo-exe-kozott-alakul-a-romanc.htmlDzsudzsák Balázs és Pumped Gabo exe, Sebestyén Ági igen jóban vannak. A lány szerint érezhető köztük a kémia. TV + Sztárok--VV Reni nem nyűgözte le énekhangjával Csokit és Lacikáthttp://www.life.hu/sztarok/20181220-vv-reni-nem-nyugozte-le-enekhangjaval-csokit-es-lacikat.htmlVV Reni kieresztette a hangját a villában. Bár ne tette volna... TV + SztárokOrigoFélmeztelen fotóval nosztalgiázik Hargitai Beahttp://www.life.hu/sztarok/20181220-felmeztelen-fotoval-nosztalgiazik-hargitai-bea.htmlFélmeztelen fotót posztolt Hargitai Bea a közösségi oldalára. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huVálásáról vallott őszintén Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-valasarol-vallott-oszinten-keresztes-ildiko.htmlKeresztes Ildikó elárulta, szörnyen megviselte őt 2012-es válása. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKylie Jenner még csak 21 éves, de máris hatalmas vagyonnal rendelkezikhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-kylie-jenner-meg-csak-21-eves-de-maris-hatalmas-vagyonnal-rendelkezik.htmlKylie Jenner hihetetlenül hatalmas vagyon halmozott fel, ráadásul igen rövid idő alatt: milliói nagy része az elmúlt két évben termett. TV + Sztárok--Tolvai Reni rajongói az énekesnő védelmére keltek: Stohl durván beszólt nekihttp://www.life.hu/sztarok/20181220-tolvai-reni-rajongoi-az-enekesno-vedelmere-keltek-stohl-durvan-beszolt-neki.htmlTolvai Renit védelmükbe vették a kommentelők, miután Stohl András csúnyán beszólt neki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.