Ahogy megírtuk, Anikó szombaton este bejelentette, hogy VV Csokit azonnali hatállyal kizárták a ValóVilág játékából, ugyanis Zsuzsut megdobta egy éles tárggyal, nevezetesen egy szemöldökcsipesszel, ami a lány arcát találta el. A villalakók heves érzelmekkel reagáltak társuk elvesztésére, a játék Facebook-oldalán pedig a kommentelők is egymásnak estek. A hozzászólásokból válogattunk. 

A kommenteket változtatás nélkül mutatjuk: 

Következő kiválasztott remélem a Zsuzsu lessz rohadjon meg
Like aki egyet ért

Ez nem a Zsu hibája.
Bolond vagy hogy ezt hiszed...

Nem a S értem hogy beszélsz így valakiről.Látszik hogy tini vagy bejött neked a Csoki és másra hárítasz mindent.Magának köszönheti mert nem bírt magával,megérdemelte. Én is tudjuk az okokat de ilyeneket írsz.

Benne van a szerzodesukben...mindenki alairta...nehogy mar meg az RTL legyen a hibas...hol a logikad??..elment szabadsagra??..nem otthon van a 4fal kozt ahol azt csinal amit akar!!!..megerdemelte.

Forrás: rtl.hu

miért az Rtl hibája benne van a szabályzatban,hogy semmi féle erőszak nem lehet a 4.évadban is zártak ki valakit mert egy narancsot dobott egy játékos társára és a 6.évadban is amikor a Simont zárták ki mert a vikinek a polóját letépte vagy elszakitotta már nem nagyon emlékszem,szóval benne van a szabályzatban ez alól csoki sem kivétel.És milyen gondolkozás az,hogy mivan akkor ha hozzá dobta nem fog bele halni? Ha egy kicsit arrébb dobja akkor lehet,hogy a szemét találja el nem gondolod?? Az egy dolog,hogy kedvelted a csokit,de azért logikusan is gondolkodhatnál szerintem.

kifejezetten örülök, hogy ez az indulatkezelési problémás, buta, ordibálós paraszt lett eltávolítva. a múltkor már megdobált valakit az iskolahéten, mikor nem akart felkelni, azt még elnézték, mert gondolom a csatorna látott benne potenciált, de úgy látszik nem tanult a hibájából. nem kell tovább őt nézni és hallgatni, éljen.

NA mostantol lesz rohadt unalmas punnyadt a műsor.A showmant kizárták.Sajnálom brother,nagyon kár volt ezt tenni.36 millát te nyerted volna az tutkó