ValóVilág 9: kommentháború Csoki kizárása miatt

Forrás: rtl.hu -
Facebook ValóVilág 9 komment VV Csoki VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Anikó szombaton este bejelentette, hogy VV Csokit azonnali hatállyal kizárták a ValóVilág játékából, ugyanis Zsuzsut megdobta egy éles tárggyal, nevezetesen egy szemöldökcsipesszel, ami a lány arcát találta el. A villalakók heves érzelmekkel reagáltak társuk elvesztésére, a játék Facebook-oldalán pedig a kommentelők is egymásnak estek. A hozzászólásokból válogattunk. 

A kommenteket változtatás nélkül mutatjuk:

Következő kiválasztott remélem a Zsuzsu lessz rohadjon meg
Like aki egyet ért

Ez nem a Zsu hibája.
Bolond vagy hogy ezt hiszed...

Nem a S értem hogy beszélsz így valakiről.Látszik hogy tini vagy bejött neked a Csoki és másra hárítasz mindent.Magának köszönheti mert nem bírt magával,megérdemelte. Én is tudjuk az okokat de ilyeneket írsz.

Benne van a szerzodesukben...mindenki alairta...nehogy mar meg az RTL legyen a hibas...hol a logikad??..elment szabadsagra??..nem otthon van a 4fal kozt ahol azt csinal amit akar!!!..megerdemelte.

Forrás: rtl.hu

miért az Rtl hibája benne van a szabályzatban,hogy semmi féle erőszak nem lehet a 4.évadban is zártak ki valakit mert egy narancsot dobott egy játékos társára és a 6.évadban is amikor a Simont zárták ki mert a vikinek a polóját letépte vagy elszakitotta már nem nagyon emlékszem,szóval benne van a szabályzatban ez alól csoki sem kivétel.És milyen gondolkozás az,hogy mivan akkor ha hozzá dobta nem fog bele halni? Ha egy kicsit arrébb dobja akkor lehet,hogy a szemét találja el nem gondolod?? Az egy dolog,hogy kedvelted a csokit,de azért logikusan is gondolkodhatnál szerintem.

kifejezetten örülök, hogy ez az indulatkezelési problémás, buta, ordibálós paraszt lett eltávolítva. a múltkor már megdobált valakit az iskolahéten, mikor nem akart felkelni, azt még elnézték, mert gondolom a csatorna látott benne potenciált, de úgy látszik nem tanult a hibájából. nem kell tovább őt nézni és hallgatni, éljen.

NA mostantol lesz rohadt unalmas punnyadt a műsor.A showmant kizárták.Sajnálom brother,nagyon kár volt ezt tenni.36 millát te nyerted volna az tutkó

ValóVilág 9: Erát választotta párbajellenfeléül Rolihttp://www.life.hu/sztarok/20181220-valovilag9-erat-valasztotta-parbajellenfeleul-roli-kihivas.htmlHogy ne tudják újra magukra pakoltatni a jeleket a játékosok, a vasárnapi párbaj után ismét kiválasztást tartottak. Két jelet kapott Roli és kettőt Zsuzsu, Reni, a villamester pedig úgy döntött, Rolit küldi párbajra. Szerda este az is kiderült, kivel csap össze a fiú. TV + Sztárok--Vastag Csaba nyerte a Csak show és más semmit műsorát: interjú a győztesselhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-vastag-csaba-nyerte-a-csak-show-es-mas-semmit-musorat-interju-a-gyoztessel.htmlVastag Csaba nyerte a Csak show és más semmit műsorát. Az énekes a Life.hu riporterének arról mesélt, milyen élményeket adott és tapasztalatokat hozott számára a verseny. TV + SztárokOrigoNem posztol többet Natikáról Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20181209-nem-posztol-tobbet-fotokat-natikarol-hodi-pamela.html Nem mutat több fotót a kislányról. TV + SztárokOrigoX-Faktor: Radics Gigiék twerkelésétől leesik az álladhttp://www.life.hu/sztarok/20181209-xfaktor-radics-gigiek-mentorok-twerkelesetol-leesik-az-allad.htmlIgen izgalmasan indult a 2018-as X-Faktor elődöntője. A négy mentor úgy vonult be, mint még soha: a nézőknek leesett az álluk. TV + SztárokOrigoX-Faktor: élő adásban kelt ki magából Gáspár Lacihttp://www.life.hu/sztarok/20181209-xfaktor-elo-adasban-kelt-ki-magabol-gaspar-laci.htmlKiakadt az X-Faktor elődöntőjén Gáspár Laci, szinte csak a saját mentoráltjainak az előadása tetszett neki és belekötött mentortársaiba is. TV + Sztárok--Megvannak az X-Faktor döntősei: Stolen Beat, USNK és Tamáska Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20181209-megvannak-az-xfaktor-dontosei-stolen-beat-usnk-es-tamaska-gabi-lehetnek-az-ev-hangja-2018.htmlArany Timi szombat esti, elődöntős távozásával már csak hárman versenyeznek az X-Faktorban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.