Tilla, Iszak Eszti, Horváth Éva és Marton Adri véleménye a kliséajándékokról

karácsony Iszak Eszter Tilla Horváth Éva Marton Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezett a karácsony, az ajándékozás időszaka is. Természetesen klisék nélkül nehéz megúszni a fa alatti bontogatást. A Life.hu arra volt kíváncsi, sztárjainknak mi a véleményük a "szokásos" ajándékokról. Tilla, Iszak Eszti, Horváth Éva és Marton Adri is elmondták őszintén a véleményüket.

VV Era a kieséséről beszélt a Life.hu-nak: "megkönnyebbülést érzek"http://www.life.hu/sztarok/20181224-vv-era-a-kieseserol-beszelt-a-lifehunak.htmlVV Era alig több, mint 20 százalékkal esett ki a ValóVilág párbajáról, így már csak nyolcan küzdhetnek a milliókért. Era a Life.hu-nak elmondta, mit gondol a távozásáról, valamint, hogy szerinte kellett-e volna szexelnie a nézők nagyobb figyelméért.TV + SztárokOrigoVV Era nyilatkozott: elmondta, miért esett ki a párbajonhttp://www.life.hu/sztarok/20181224-vv-era-nyilatkozott-elmondta-miert-esett-ki-a-parbajon-roli-ellen.htmlAhogy megírtuk, a ValóVilág Roli-Era párbajáról a fiú tért vissza győztesen. Erika a kiesése után a BeleValóban Baukó Évának beszélt arról, mit ronthatott el. TV + Sztárok--ValóVilág 9: kommentháború Csoki kizárása miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181223-valovilag9-kommenthaboru-csoki-kizarasa-miatt-facebook.htmlAhogy megírtuk, Anikó szombaton este bejelentette, hogy VV Csokit azonnali hatállyal kizárták a ValóVilág játékából, ugyanis Zsuzsut megdobta egy éles tárggyal, nevezetesen egy szemöldökcsipesszel, ami a lány arcát találta el. A villalakók heves érzelmekkel reagáltak társuk elvesztésére, a játék Facebook-oldalán pedig a kommentelők is egymásnak estek. A hozzászólásokból válogattunk. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Erát választotta párbajellenfeléül Rolihttp://www.life.hu/sztarok/20181220-valovilag9-erat-valasztotta-parbajellenfeleul-roli-kihivas.htmlHogy ne tudják újra magukra pakoltatni a jeleket a játékosok, a vasárnapi párbaj után ismét kiválasztást tartottak. Két jelet kapott Roli és kettőt Zsuzsu, Reni, a villamester pedig úgy döntött, Rolit küldi párbajra. Szerda este az is kiderült, kivel csap össze a fiú. TV + Sztárok--ValóVilág: Krisztián pajzán játékra invitálta Csokit (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181209-valovilag9-krisztian-pajzan-jatekra-invitalta-csokit.htmlKrisztián próbára tette Csoki merészségét, ugyanis az olasz csődörnek azt kellett tennie Erával, mint amit Krisztián tett Vivivel. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: meghízott a villában Zsuzsu és Renihttp://www.life.hu/sztarok/20181209-valovilag9-meghizott-a-villaban-zsuzsu-es-reni.htmlVV Zsuzsu a saját hízását úgy dolgozta fel, hogy a többieket is szembesítette azzal, hogy bizony ők is felszedtek pár kilót. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.