Osvárt Andrea piros fürdőruhában, medencében ülve kívánt boldog karácsonyt: fotó

karácsony Osvárt Andrea utazás fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Osvárt Andrea az ünnepeket egy gyönyörű, egzotikus helyen tölti, ahonnan folyamatosan posztolja a szebbnél szebb fotókat. Így kívánt boldog ünnepeket.

A magyar színésznő rendhagyó módon kívánt boldog karácsonyt követőinek: egy mélyen dekoltált, tűzpiros fürdőruhában, a mededencében fürdőzve fotózta magát. Osvárt Andi nem a hideg itthoni időjárást választotta az idei ünnepekhez, hanem egy csodás, fehér homokos tengerpartot, ahonnan csak úgy ontja magából a gyönyörű fotókat.

Meseszép tengerpart, meleg, napfény, medence - így ünnepel idén az Olaszországban is ismert magyar híresség.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#merrychristmas ⛄️ #buonnatale #kellemeskaracsonyiunnepeket

Andrea Osvart (@andreaosvart) által megosztott bejegyzés,

Így buliznak Majka gyerekei: napi cuki videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181223-igy-buliznak-majka-gyerekei-napi-cuki-video.htmlMajka egy irtó cuki videót posztolt közösségi oldalára fiairól. TV + SztárokOrigoSztárpárok, akik 2018-ban döntöttek a szétválás mellett: Ábel Anita és Várkonyi Andi is továbblépetthttp://www.life.hu/sztarok/20181220-sztarparok-akik-2018-ban-dontottek-a-szetvalas-mellett-abel-anita-varkonyi-andi.htmlSajnos a holtomiglan-holtodiglan nem mindig tart örökké. Bár az alábbi sztárpárok közül egyik sem gondolta, hogy végül elválnak útjaik egymástól, végül mégis szakítás lett a többéves kapcsolatok vége. TV + Sztárok--Félmeztelen fotóval nosztalgiázik Hargitai Beahttp://www.life.hu/sztarok/20181225-felmeztelen-fotoval-nosztalgiazik-hargitai-bea.htmlBea nem a fenyőfás, forralt boros fotókkal hangolódik a karácsonyra. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki ma a Dennis, a komisz sztárja, Mason Gamblehttp://www.life.hu/sztarok/20181225-igy-nez-ki-ma-a-dennis-a-komisz-sztarja-mason-gamble.htmlMason Gamble-t a Dennis, a komisz című vígjátékból ismerhette meg a világ, akkor hét éves volt. A nagy sikerű film bemutatása óta 25 év telt el, a kis Mason pedig jóképű férfivá cseperedett. TV + Sztárok--Kristen Stewart megmutatta új barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181225-kristen-stewart-megmutatta-uj-baratnojet.htmlA Twilight színésznője két évig volt együtt Stella Maxwell modellel, ám pár hónapja szakítottak. TV + SztárokOrigoVálik a feleségétől Jack Osbourne, Ozzy Osbourne fiahttp://www.life.hu/sztarok/20181225-valik-felesegetol-jack-osbourne-ozzy-osbourne-fia.htmlVége Ozzy Osbourne fiának, Jack Osbourne házasságának. Hat évig volt a felesége Lisa Stelly. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.