90 éves veterán katona támadt a győri ápolónőre

Forrás: Thinkstock -
veterán késelés kórház katona Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy egy 90 éves veterán katona sebesített meg súlyosan egy nővért a győri kórházban.

Karácsony napján késsel támadt egy ápolóra egy 90 éves beteg a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban. A férfi pacemaker-beültetésre várt és az onkológiai osztályon feküdt. A Ripost azt írja, beszéde kissé zavart volt, majd hirtelen előrántotta bicskáját és nekiment a nővérnek. Az ápoló keze olyan súlyosan megsérült, hogy három órán keresztül műtötték utána, rehabilitációja eltarthat néhány hónapig is.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock

A férfit az eset után ágyhoz kötötték, és kiderült róla, hogy egy veterán katonáról van szó.

Aki megjárta a Don-kanyart és embereket látott maga mellett meghalni, sosem felejti el a szörnyű élményeket. Ha pacemakerre várt, az azt jelenti, hogy nem volt megfelelő a keringése. Az agyi keringés zavarai pedig okozhatnak hasonló tüneteket. Nem az ápolónővel volt baja, ilyenkor mindegy, ki tartózkodik ott. Egy ilyen helyzetet úgy kell elképzelni, hogy a beteg egy másik dimenzióban van” – nyilatkozta dr. Szeles Géza igazságügyi orvosszakértő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.