Kárász Róbert szakított 17 évvel fiatalabb szerelmével, Benedek Rózával

Fotó: Szabo Balázs/Life.hu -
Kárász Róbert ATV műsorvezető Benedek Róza szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk úgy tudja, hogy az ATV műsorvezetője és fiatal menyasszonya már hónapokkal ezelőtt a különválás mellett döntött, ám erről a hozzájuk legközelebb állókon kívül senki sem tudott.

A lap megkereste Kárász Róbertet, aki a szakítás tényét ugyan megerősítette, de nyilatkozni nem akart. Aztán később egy közleményt juttatott el a szerkesztőségbe.

Kárász Róbert és Benedek Róza Fotó: Szabo Balázs/Life.hu

"Elejét véve mindenféle találgatásnak, félreérthető írásoknak, megjegyzéseknek, szeretnénk veletek tudatni, hogy több mint 8 évig tartó kapcsolatunk a végéhez ért. Róza és én külön úton folytatjuk életünket. Mindenkinek köszönjük a szeretetét, kedvességét, akik mellettünk és velünk voltak az elmúlt években. Rengeteg csodálatos élményben és emlékben volt részünk, sok embert megszerettünk, amelyeket és akiket méltó módon szeretnénk megőrizni és megtartani. Éppen ezért arra szeretnénk kérni mindenkit, így a sajtó képviselőit is, hogy a találgatások mellőzésével tartsák tiszteletben döntésünket és kérésünket. Ennél többet nem szeretnénk mondani és nyilatkozni különválásunkról" - írta a műsorvezető.

Kárász Róbert és Róza nyolc évig voltak együtt, a műsorvezető a lány miatt hagyta el a családját.

Félmeztelen fotóval nosztalgiázik Hargitai Beahttp://www.life.hu/sztarok/20181225-felmeztelen-fotoval-nosztalgiazik-hargitai-bea.htmlBea nem a fenyőfás, forralt boros fotókkal hangolódik a karácsonyra. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki ma a Dennis, a komisz sztárja, Mason Gamblehttp://www.life.hu/sztarok/20181225-igy-nez-ki-ma-a-dennis-a-komisz-sztarja-mason-gamble.htmlMason Gamble-t a Dennis, a komisz című vígjátékból ismerhette meg a világ, akkor hét éves volt. A nagy sikerű film bemutatása óta 25 év telt el, a kis Mason pedig jóképű férfivá cseperedett. TV + Sztárok--A béke és a jóakarat fontosságát hangsúlyozta karácsonyi üzenetében II. Erzsébethttp://www.life.hu/sztarok/20181225-a-beke-es-a-joakarat-fontossagat-hangsulyozta-karacsonyi-uzeneteben-ii-erzsebet.htmlA béke és a jóakarat fontosságát emelte ki kedden sugárzott karácsonyi üzenetében a brit uralkodó. II. Erzsébet királynő ezzel összefüggésben külön megemlékezett az I. világháború befejeződésének idei, 100. évfordulójáról. TV + Sztárok--Videoüzenetben reagál a zaklatási vádakra Kevin Spaceyhttp://www.life.hu/sztarok/20181225-videouzenetben-reagal-a-zaklatasi-vadakra-kevin-spacey.htmlVádat emeltek Kevin Spacey ellen szeméremsértés miatt. Állítólag még 2016-ban alkoholt vett egy 18 éves fiúnak, majd megfogdosta őt. Most reagált a vádakra. TV + SztárokOrigoVálik a feleségétől Jack Osbourne, Ozzy Osbourne fiahttp://www.life.hu/sztarok/20181225-valik-felesegetol-jack-osbourne-ozzy-osbourne-fia.htmlVége Ozzy Osbourne fiának, Jack Osbourne házasságának. Hat évig volt a felesége Lisa Stelly. TV + SztárokOrigoKristen Stewart megmutatta új barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181225-kristen-stewart-megmutatta-uj-baratnojet.htmlA Twilight színésznője két évig volt együtt Stella Maxwell modellel, ám pár hónapja szakítottak. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.