A Blikk úgy tudja, hogy az ATV műsorvezetője és fiatal menyasszonya már hónapokkal ezelőtt a különválás mellett döntött, ám erről a hozzájuk legközelebb állókon kívül senki sem tudott.

A lap megkereste Kárász Róbertet, aki a szakítás tényét ugyan megerősítette, de nyilatkozni nem akart. Aztán később egy közleményt juttatott el a szerkesztőségbe.

Kárász Róbert és Benedek RózaFotó: Szabo Balázs/Life.hu

"Elejét véve mindenféle találgatásnak, félreérthető írásoknak, megjegyzéseknek, szeretnénk veletek tudatni, hogy több mint 8 évig tartó kapcsolatunk a végéhez ért. Róza és én külön úton folytatjuk életünket. Mindenkinek köszönjük a szeretetét, kedvességét, akik mellettünk és velünk voltak az elmúlt években. Rengeteg csodálatos élményben és emlékben volt részünk, sok embert megszerettünk, amelyeket és akiket méltó módon szeretnénk megőrizni és megtartani. Éppen ezért arra szeretnénk kérni mindenkit, így a sajtó képviselőit is, hogy a találgatások mellőzésével tartsák tiszteletben döntésünket és kérésünket. Ennél többet nem szeretnénk mondani és nyilatkozni különválásunkról" - írta a műsorvezető.

Kárász Róbert és Róza nyolc évig voltak együtt, a műsorvezető a lány miatt hagyta el a családját.