Fürdőruhában mutatta meg bomba testét az 52 éves Salma Hayek

Salma Hayek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fürdőruhás képeket töltött fel az Instagram-oldalára a népszerű színésznő, Salma Hayek. A fotókhoz sok kommentár nem is kell, inkább mutatjuk őket. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#nature #naturaleza

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#zen

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I made it to the #water !!!. Llegue al agua !!!

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés,

ValóVilág 9: Vivi és Hunor kettesben töltötték az éjszakáthttp://www.life.hu/sztarok/20190101-valovilag9-vivi-es-hunor-kettesben-toltottek-az-ejszakat.htmlEgy romantikus vacsora, egy kis masszázs: ezek után vajon mivel folytatódott Vivi és Hunor éjszakája? TV + SztárokOrigoSzomorú búcsú: egyszerre ketten is távoztak a ValóVilág villájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-szomoru-bucsu-egyszerre-ketten-is-tavoztak-a-valovilag-villajabol-a-ponikat-elvittek.htmlA villalakóknak könnyes búcsút kellett venniük kedvenc patásaiktól. Reni viszont ígéretet tett: a villán kívül is meglátogatja majd Zafírékat. TV + SztárokOrigoKislánnyal gyarapodott Ricky Martin családjahttp://www.life.hu/sztarok/20190101-kislannyal-gyarapodott-ricky-martin-enekes-csaladja.htmlKislánnyal gyarapodott Ricky Martin családja, a Grammy-díjas énekes az Instagramon közölte az örömhírt Lucia nevű kislányuk érkezéséről. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien így búcsúzott 2018-tólhttp://www.life.hu/sztarok/20181231-vasvari-vivien-igy-bucsuzott-2018tol-instagram.htmlNagyon jó évet zárt Vasvári Vivien. A luxusfeleség Instagram-posztban mondta el, mit adott neki 2018. TV + SztárokOrigoFehérneműs fotó készült Pintér Tibor exéről, Rubos Friderikárólhttp://www.life.hu/sztarok/20181231-fehernemus-foto-keszult-pinter-tibor-exerol-rubos-friderikarol.htmlSzexi fehérneműs képen pózol Rubos Friderika. TV + SztárokOrigoMásfél órával a kezdés előtt mondta le fellépését Miskolcon Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20181231-masfel-oraval-a-kezdes-elott-mondta-le-fellepeset-miskolcon-curtis-zenesz.htmlA Stamp Club Miskolc a Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést, ahol elnézést kértek mindenkitől, akik tegnap Curtis fellépését várták. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.