Újabb fellépést mondott le Curtis: kiakadtak a rajongói

Forrás: Instagram / Curtis -
rajongó lemondás fellépés Curtis botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fellépése előtt másfél órával mondta le miskolci koncertjét Curtis, aki sokadjára hivatkozott betegségre. A rajongók ezúttal nem vették a védelmükbe.

Az év utolsó bulijára hívták meg egy miskolci klub szervezői Curtist, aki másfél órával a kezdés előtt betegségre hivatkozva lemondta a fellépését.

Curtis Forrás: Instagram / Curtis

„Elnézést kérünk mindenkitől, aki várta tegnap Curtist, a fellépése előtt másfél órával betegségére hivatkozva mondta le a bulit. Köszönjük a megértést, és hogy ennek ellenére is telt házzal dübörögtünk hajnalig!” – szabadkozott a hely illetékese.

A rajongók teljesen kiakadtak. Szinte senki sem hitte el, hogy a rapper ismét, mint az utóbbi időben oly sokszor, mebetegedett. A Blikknek sikerült elérnie a sztárt, aki így indokolta a sajnálatos esetet.

„Lázam volt, és mérlegeltem: most az a buli vagy szilveszterkor a három buli ne menjen. Nincs több mondanivalóm” – fogalmazott szűkszavúan Curtis, aki a szilveszteri bulikat rendre letolta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.