Michael Schumacher kislánya az Instagram-oldalán köszöntötte édesapját

köszöntés Gina Schumacher Michael Schumacher lánya apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gina Schumacher az Instagram-oldalán köszöntötte édesapját születésnapja alkalmából. 

Michael Schumacher ma, azaz január 3-án töltötte be 50. életévét. A kerek születésnap alkalmából még a család is adott ki egy közleményt, pedig az elmúlt években nem sokszor nyilatkoztak a pilóta állapotáról. Minden rajongót megnyugtattak, hogy Michael a lehető legjobb kezekben van, de igyekeznek továbbra is magánügyként kezelni az állapotát. A családi közlemény mellett a kislánya, Gina is köszöntötte az édesapját az Instagram-oldalán. „Boldog születésnapot. A legjobb apa" – írta a fotóhoz.

Kiderült: Ilyés Jeniferrel jár Pintér Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-kiderult-ilyes-jeniferrel-jar-pinter-tibor.htmlKiderült, ismert hölgyért dobog Pintér Tibor szíve: az X-Faktorban is feltűnt Ilyés Jeniferrel van együtt. TV + SztárokOrigoBalázs Klári nagyon vigyáz Korda Györgyre: retteg, hogy valami baj történik velehttp://www.life.hu/sztarok/20190103-klarika-nagyon-vigyaz-korda-gyorgyre-retteg-hogy-valami-baj-tortenik-vele.htmlBalázs Klári nagyon odafigyel szeretett férjére, még a színpadon is: egy alkalommal éneklés közben kötötte be a cipőfűzőjét, nehogy elessen. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf titokban feleségül vette kedvesét, Zitáthttp://www.life.hu/sztarok/20190103-nemeth-kristof-titokban-felesegul-vette-kedveset-zitat.htmlNémeth Kristóf december végén a legnagyobb titokban feleségül vette szerelmét, Zitát. TV + SztárokOrigoHujber Feri elárulta, őt már semmi nem érdeklihttp://www.life.hu/sztarok/20190103-hujber-feri-elarulta-ot-mar-semmi-nem-erdekli.htmlHujber Ferenc a nyilvánosságtól elzárkózva él, de most megtörte a csendet: leszögezte, továbbra sem szeretne nyilatkozni. TV + SztárokOrigoZámbó Jimmy haláláról egy nap ki fog derülni az igazság a testvére szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20190103-zambo-jimmy-halalarol-egy-nap-ki-fog-derulni-az-igazsag-testvere-szerint.htmlZámbó Jimmy halála körül még ma is sok a rejtély, de a testvére szerint egy nap kiderül az igazság. TV + SztárokOrigoElsírta magát a koncertjén a meghatottságtól Demjén Ferenchttp://www.life.hu/sztarok/20190102-elsirta-magat-a-meghatottsagtol-demjen-ferenc-a-koncertjen.htmlFantasztikus koncertet adott december utolsó napjaiban Demjén Ferenc. Az énekes többször el is sírta magát meghatottságában. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.