Így néz ki Pippa Middleton bikinis teste 11 héttel a szülés után: fotó

Forrás: AFP/Justin Tallis -
has Pippa Middleton szülés test bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pippa Middleton bikinis fotóján ámul az internet népe: Katalin hercegnő testvéréről nem mondanánk meg, hogy 11 hete szült.

Pippa Middleton kisfia október közepén született, szülei pedig máris elvitték nyaralni a Karib-tengerhez, Saint-Barthélemy szigetére. Itt készült a lesifót az újdonsült anyukáról, akinek most a testén ámul a világ. Senki sem érti, hogyan lehet ennyire lapos, szinte kockás Pippa hasa ilyen rövid idővel a szülés után.

Latexruhában pózol Pásztor Anna - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-latexruhaban-pozol-pasztor-anna.htmlPásztor Anna latexruhában feszít a közösségi oldalára feltöltött friss fotóján. TV + Sztárok--Peller Károlynak ismét a zaklatójától kell tartaniahttp://www.life.hu/sztarok/20190103-peller-karolynak-ismet-zaklatojatol-kell-tartania.htmlEgy autó döntötte ki az Operettszínház művészének, Peller Károlynak a kerítését. Most újra tartania kell a zaklatójától, aki egyszer már a kertjébe is bemászott. TV + Sztárok--Pintér Tibor elmondta, hogy miért a fiatalabb nők érdeklikhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-pinter-tibor-elmondta-hogy-miert-a-fiatalabb-nok-erdeklik.htmlNagy változások történnek Pintér Tibor életében. Szakított Fridával, most új barátnője van, majd új otthonba is költözött. Most pedig azt is elárulta, hogy miért a fiatalabb lányok között vadászgat. TV + SztárokOrigoNyulat fogadott örökbe MC Hawer és fiatal barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190103-nyulat-fogadott-orokbe-mc-hawer-es-fiatal-baratnoje.htmlMC Hawer és fiatal barátnője egy nyulat fogadtak örökbe. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia lett az év médiaszemélyisége 2018-banhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-liptai-claudia-lett-az-ev-mediaszemelyisege-2018ban.htmlLiptai Claudia kapta az év médiaszemélyisége díjat 2018-ban. TV + SztárokOrigoPalvin Barbara tényleg megcsípi saját mellét ezen a fotón?http://www.life.hu/sztarok/20190103-palvin-barbara-tenyleg-megcsipi-sajat-mellet-ezen-a-foton.htmlSzinte lehetetlen rossz fotót készíteni Palvin Barbaráról. Ez most sem történt meg, ám mindenestre van egy zavarba ejtő mozzanata a képnek, ha egy kicsit alaposabban megnézzük. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.