Még december elején ütközött össze egy budapesti kereszteződésben egy másik autóval Curtis és a barátnője, Krisztina. Úgy tudni, a rendőrség megvizsgálta, hogy a sofőr, Krisztina fogyasztott-e alkoholt, de drogra már nem tesztelték őket. 

Curtis és kedvese, Krisztina még december 2-án ütközött össze egy másik autóval egy budapesti kereszteződésben. A balesetkor Curtis kifejelte a szélvédőt, emiatt sokáig rosszul érezte magát. Az autót a barátnője vezette. 

Mint ismeretes: a Majka–Curtis páros szakítása óta Curtis drogbotrányától hangos a sajtó. A Bors úgy tudja: a balesetkor mégsem vizsgálták meg, hogy a pár fogyasztott-e valamilyen tudatmódosító szert. Mint írták: Krisztinán alkoholtesztet végeztek a helyszínen, majd vérvételre szállították, valamint Curtisen is elvégezték ugyanezt a vizsgálatot. 

Megvizsgálták, hogy Curtis és kedvese fogyasztottak-e alkoholtForrás: Instagram / Curtis

Arról, hogy drogteszt miért nem volt, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya nyilatkozott. "A szakértői vizsgálat a drogfogyasztásra nem terjed ki, mivel a helyszínen rendelkezésre álló adatok alapján (az érintettek testi tünetei nem utaltak kábítószer-fogyasztásra, zavarodottság az érintetteken nem látszott) nem merült fel kábítószer-fogyasztás gyanúja" - idézi a nyilatkozat szavait a lap. Azt is megtudták, hogy a gyanúsítotti kihallgatásra még nem került sor.