ValóVilág 9: óriási balhé volt, egymásnak esett Zsuzsu és Reni

vita balhé sírás VV Reni VV Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reninek elege lett Zsuzsu dolgaiból: szerinte a lány túlságosan érzékeny, emellett pedig azt érezteti vele, hogy a triumvirátusukban ő a felesleges harmadik.

VV Reni megmondta VV Zsuzsunak, hogy nem akar vele többet barátkozni, elege van a viselkedéséből. Ezzel pedig veszélybe került a villa triumvirátusa, ami Gregből, Reniből és Zsuzsuból áll. Zsuzsu természetesen a tőle megszokott módon reagált a kiosztásra: nem tudott parancsolni a könnyeinek.



Teljesen átértékelte az életét Galambos Lajos: megtette az El Camino egy szakaszáthttp://www.life.hu/sztarok/20190105-teljesen-atertekelte-az-eletet-galambos-lajos-megtette-az-el-camino-egy-szakaszat.htmlLagzi Lajcsi nekivágott az El Camino egyik kisebb szakaszának. A zarándoklat semmihez sem fogható utazás volt számára.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCurtis balesetekor nem végzett drogvizsgálatot a rendőrséghttp://www.life.hu/sztarok/20190105-curtis-balesetekor-nem-vegzett-drogvizsgalatot-a-rendorseg.htmlMég december elején ütközött össze egy budapesti kereszteződésben egy másik autóval Curtis és a barátnője, Krisztina. Úgy tudni, a rendőrség megvizsgálta, hogy a sofőr, Krisztina fogyasztott-e alkoholt, de drogra már nem tesztelték őket. TV + Sztárok--Madonnához is eljutottak a pletykák: kommentálta a fenékhelyzetethttp://www.life.hu/sztarok/20190104-madonnahoz-is-eljutottak-a-pletykak-kommentalta-a-fenekhelyzetet.htmlFennforgás volt Madonna feneke körül, ugyanis felröppent a hír, esetleg kés alá feküdt. Most kommentálta a dolgot. TV + Sztárok--Sztárok, akik sok gyermeket vállaltak: David Beckhamék és Jamie Oliverék sem álltak meg kettőnélhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-sztarok-akik-sok-gyermeket-vallaltak-david-beckhamek-jamie-oliverek.htmlGordon Ramsay felesége nemrég jelentette be, hogy ismét várandós, az ötödik gyermeküket várják. De nem ők az első sztárpár, akik nagycsaládról álmodtak, és meg is valósították vágyukat. Jamie Oliver szintén öt gyermek büszke édesapja, és a hírek szerint Kim Kardashian és Kanye West is bővítik családjukat béranya segítségével. TV + SztárokOrigoKorda György ma ünnepli a 80. születésnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190104-korda-gyorgy-ma-unnepli-80-szuletesnapjat.htmlAz ország Gyuri bácsija, azaz Korda György pénteken ünnepli a 80. születésnapját. Tavaly azt nyilatkozta, ez lesz az utolsó születésnapja, amit megünnepel. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoElképesztően hasonlít Victoria Beckhamre Brooklyn Beckham új barátnője – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-elkepesztoen-hasonlit-victoria-beckhamre-brooklyn-beckham-uj-baratnoje.htmlBrooklyn Beckham új barátnője elképesztően hasonlít a fiú édesanyjára, Victoria Beckhamre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.