VV Reni újraélesztette VV Greget: videó

Forrás: rtl.hu -
ValóVilág 9 újraélesztés VV Reni VV Greg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Reni és VV Zsu újraélesztették VV Greget.

VV Greg alaposan ráijesztett két kebelbarátnőjére, Renire és Zsura, akik elhitték, hogy valójában rosszul van a villa unikornisa. Mozdulatlanul feküdt az ágyon a magyar Ken babaként ismert villalakó, akit hiába próbált keltegetni a két lány, semmire sem reagált. Reni még a mellét és a kezét is bevetette, hogy újraélessze barátját. Mutatjuk a nem mindennapi képsorokat:

A Balatonnál romantikázik Lola és kedvese: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-a-balatonnal-romantikazik-lola-es-kedvese.htmlLola és szerelme, Norbi a téli Balatonnál romantikázik. TV + SztárokOrigoFormás popsit villantott Dér Heni: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-formas-popsit-villantott-der-heni.htmlDér Heni egy wellness-központban pihen, ahonnan egy bikinis fotót posztolt a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoVV Greg durván beszólt Zsuzsunakhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-vv-greg-durvan-beszolt-zsuzsunak.htmlÖsszeveszett a ValóVilágban VV Zsuzsu és Greg. A mosolyszünetet a lány viseli rosszabbul. TV + SztárokOrigoBaukó Éva megmutatta: így festett a karácsonyfa alatt az óévben – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-bauko-eva-megmutatta-igy-festett-a-karacsonyfa-alatt-az-oevben-foto.htmlBaukó Éva nem szedett fel magára plusz kilókat a karácsonyi időszakban sem: ezt meg is mutatta követőinek. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: óriási balhé volt, egymásnak esett Zsuzsu és Renihttp://www.life.hu/sztarok/20190105-valovilag-9-oriasi-balhe-volt-egymasnak-esett-zsuzsu-es-reni.htmlReninek elege lett Zsuzsu dolgaiból: szerinte a lány túlságosan érzékeny, emellett pedig azt érezteti vele, hogy a triumvirátusukban ő a felesleges harmadik. TV + SztárokOrigoLily Allen és kedvese, Daniel Lawrence szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-lily-allen-es-kedvese-daniel-lawrence-szakitottak.htmlHárom év után szakított párjával, a DJ Daniel Lawrence-szel Lily Allen. Az énekesnő azt mondta: 15 éves kora óta először szingli. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.