Egy prédikátor szerint akár világvégét is hozhat a januári telihold

Forrás: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo -
telihold világvége szuperhold prédikátor Biblia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paul Bregley prédikátor szerint akár a világvége is eljöhet január 21-én.

Mint arról már beszámoltunk, különös égi jelenségnek lehetünk szemtanúi január 20-áról 21-ére virradó éjjel, ugyanis egyszerre lesz látható az égen szuperhold, vérhold, farkashold és teljes holdfogyatkozás.

Ez a ritka esemény teljesen lázba hozta azokat, akik szerint hamarosan eljöhet a világ vége. Paul Bregley prédikátor például régóta foglalkozik az apokalipszissel és komoly félelmei vannak a januári teliholdat illetően.

A mostani vérhold közvetlenül Donald Trump hivatalba lépésének második évfordulója után következik be, ami akár egy próféciai jel is lehet. A Biblia is azt írja, hogy a végső nap előtt a Nap elsötétül, a Hold pedig vörössé válik... Ez mindenképp egy olyan jel, ami arra utal, bizonyos idők véget érnek. És úgy vélem, az Amerikai Egyesült Államoknak ebben is kulcsszerepe lesz” – idézi a férfi szavait a The Sun.

Tényleg eljön a világvége hamarosan? Forrás: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo
Pataki Zita újabb lombikprogramot vállal: vlogban mutatja be az utolsó próbálkozásáthttp://www.life.hu/sztarok/20190108-pataki-zita-ujabb-lombikprogramot-vallal-vlogban-mutatja-be-az-utolso-probalkozasat.htmlPataki Zita és férje újra belevágnak a lombikprogramba dacára a sok sikertelen próbálkozásnak, és ezúttal mindent megmutatnak: az utolsó beültetésről vlogot készítenek. TV + Sztárok--Távoltartást rendelt el a bíróság Kevin Spaceyvel szembenhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-tavoltartast-rendelt-el-a-birosag-kevin-spaceyvel-szemben.htmlTávoltartást rendelt el hétfőn egy amerikai bíró Kevin Spacey amerikai színésszel szemben, aki ellen bántalmazás és szeméremsértés miatt emeltek vádat decemberben.TV + Sztárok--Stohl András káromkodva ejtette el a vadat: kiakadtak az emberekhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-stohl-andras-karomkodva-ejtette-el-a-vadat-kiakadtak-az-emberek.htmlStohl András részt vett egy afrikai szafarin, ahol három lövéssel leterített egy kafferbivalyt. A színész káromkodva emelte égbe a puskáját a sikeres lövések után, amit sokan nem tartanak megfelelő viselkedésnek. TV + SztárokOrigoMegszólalt Curtis menyasszonya is: "Senki sem tudja, min mentünk keresztül"http://www.life.hu/sztarok/20190108-szeki-attila-elvono-drogfuggoseg-megszolalt-curtis-menyasszonya-kriszti.htmlTegnap délelőt jelentette be Curtis, hogy függősége miatt elvonóra megy. A bejelentés kapcsán többekben felmerült a kérdés, hogy Kriszti, Curtis menyasszonya hol volt az elmúlt időszakban, miért nem gyógyíttatta már hamarabb kedvesét.TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Roli megvillantotta péniszét a szolárium neonfényébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190107-valovilag-9-roli-megvillantotta-peniszet-a-szolarium-neonfenyeben.htmlÚgy tűnik, hogy már VV Roli sem szégyenlős, nem akarja minden áron a textil mögé rejteni férfiasságát. A kamerák felvették, hogy meztelenül fekszik be a szoláriumba. TV + SztárokOrigoBaukó Éva elárulta, miért szakított a párjával, akivel két évig volt együtthttp://www.life.hu/sztarok/20190107-bauko-eva-elarulta-miert-szakitott-parjaval-akivel-ket-evig-voltak-egyutt.htmlBaukó Éva elárulta, az ünnepek előtt véget ért kétéves párkapcsolata. Azt is elárulta, miért szakítottak a férfival. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.