Árokba hajtott egy autó Baktalórántházán: a sofőr életét vesztette

Forrás: Shutterstock -
Baktalórántháza baleset halálos baleset közlekedés autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálos baleset történt kora reggel Baktalórántházán: egy jármű lesodródott az úttestről, árokba hajtott, a vezetője pedig a helyszínen élet vesztette.

Lesodródott az úttestről, és az út menti árokba hajtott egy személyautó szerda reggel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Baktalórántháza Kossuth Lajos utcájában – számolt be róla a Katasztrófavédelem.

A balesethez a város katasztrófavédelmi őrsének hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet, és megkezdték a műszaki mentést. Az első információk szerint a balesetben a gépkocsi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Halálos baleset történt Szabolcsban Forrás: Shutterstock

Zűrzavart okoz a hó az országbanhttp://www.life.hu/news/20190109-zurzavart-okoz-a-ho-az-orszagban.htmlA hó nagy zűrzavart okoz a közlekedésben, több baleset történt, ezért nagyon fontos, hogy mindenki körültekintően közlekedjen, hiszen még várható havazás. News--Újabb havazás várható a Dunántúlonhttp://www.life.hu/news/20190109-ujabb-havazas-varhato-a-dunantulon-hozapor-szel-hideg.html--Megmutatta igazi arcát a nő, aki Angelina Jolie-vá sminkelte magáthttp://www.life.hu/news/20190108-megmutatta-igazi-arcat-a-no-aki-angelina-jolieva-sminkelte-magat.htmlKiderült, hogy nem a plasztikai műtétektől nézett ki zombinak az az iráni nő, aki Angelina Jolie-vá szeretett volna válni. NewsOrigo2019 lehet minden idők legmelegebb évehttp://www.life.hu/news/20190108-2019-lehet-minden-idok-legmelegebb-eve.html2018 a negyedik legmelegebb év volt a rendszeres mérések óta, 2019 viszont a tavalyinál is forróbb lehet. NewsFotó: M.Schmidt János – OrigoHalálos motorbalesetet szenvedett két magyar férfi Thaiföldönhttp://www.life.hu/news/20190108-halalos-motorbalesetet-szenvedett-ket-magyar-ferfi-thaifoldon.htmlBangkok utcáin vesztette életét két magyar motoros hétfő este az egyik tahiföldi hírportál szerint. Egyikük még a helyszínen, másikuk a kórházban hunyt el. News--Egy prédikátor szerint akár világvégét is hozhat a januári teliholdhttp://www.life.hu/news/20190108-egy-predikator-szerint-akar-vilagveget-is-hozhat-a-januari-telihold.htmlPaul Bregley prédikátor szerint akár a világvége is eljöhet január 21-én. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.