Átverés áldozata lett Tóth Andi és Szabó Ádám

Forrás: Tóth Andi/Instagram -
átverés Szabó Ádám pénz csalás macska Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy döntést hozott Tóth Andi és Szabó Ádám. Egy cicát szerettek volna örökbe fogadni, ám úgy tűnik, hogy átverés áldozatai lettek. 

Bővíteni szerette volna a családját Tóth Andi és Szabó Ádám. Házi kedvencre vágytak, úgy döntöttek, hogy egy cicát fogadnak örökbe. De minden bizonnyal átverés áldozatai lettek.

"Nagyon mérges vagyok, mert az emberek nem tudják, hogy hol a határ. Egy idős, nagyon betegeskedő hölgytől szerettünk volna örökbe fogadni egy cicát, mert azt mondta, hogy ő már nem tudja gondját viselni. Ingyen elhozhattuk volna, egyedül a szállításáért kellett harmincezer forintot fizetnünk" – mesélte a Ripostnak Tóth Andi.

Tóth Andiékat át akarták verni Forrás: Tóth Andi/Instagram

Utánanéztek a cégnek, ám semmilyen információt nem találtak róla. Úgy döntöttek: nem fizetik ki a 30 ezer forintos szállítási díjat.

"Nem értem, miért játszik valaki azzal, hogy rákos. Ez a nő ezzel próbál pénzt kicsalni másoktól" – háborodott fel Tóth Andi.

13 évvel ezelőtti fotót osztott meg magáról Tatár Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20190109-13-evvel-ezelotti-fotot-osztott-meg-magarol-tatar-csilla.htmlTatár Csilla egy 13 évvel ezelőtti fotót posztolt a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoGalambos Lajos egy izomgörcs miatt nem tudott végigmenni az El Caminónhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-galambos-lajon-egy-izomgorcs-miatt-nem-tudott-vegigmenni-az-el-caminon.htmlGalambos Lajos régi álma vált valóra azzal, hogy elindult az El Caminón, ám egy sajnálatos eset miatt nem tudott végigmenni. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMeghan Markle soha nem barátkozott a kollégáival: állítja egy színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-meghan-markle-soha-nem-baratkozott-kollegaival-allitja-egy-szineszno.htmlKitálalt Meghan Markle igazi személyiségéről egy volt kolléganője. TV + Sztárok--Pesák Ádám elárulta, miért szakítottak Janza Katávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-pesak-adam-elarulta-miert-szakitottak-janza-kataval.htmlKét év után szünetre volt szüksége Pesák Ádám és Janza Kata kapcsolatának. Újra egymásra találtak, most pedig Pesák elmondta, miért kellett akkor egy kicsit egyedül lennie. TV + SztárokOrigoSztárok, akik nagyon jól csókolnak: Zac Efront és Selma Blairt is dicsértékhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-sztarok-akik-nagyon-jol-csokolnak-zac-efront-es-selma-blairt-is-dicsertek.htmlKevés olyan filmet láthatunk, amelyben a szereplők ne kerülnének intim viszonyba, legalább egy csók erejéig. Az pedig ritkán marad titok, milyen teljesítményt is nyújtott a sztár az ajkak csatája során. Íme, azok a színészek, akikkel szívesen csókolóztak a partnereik. TV + SztárokOrigoEve Babitz rengeteg hollywoodi sztárral lefeküdt: Harrison Ford ágyában is megfordulthttp://www.life.hu/sztarok/20190109-eve-babitz-rengeteg-hollywoodi-sztarral-lefekudt-harrison-ford-agyaban-is-megfordult.htmlEve Babitz hatalmas melleinek köszönheti, hogy szexszimbólummá vált, így került be rengeteg híresség ágyába. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.