Sztárok, akik nagyon jól csókolnak: Zac Efront és Selma Blairt is dicsérték

Forrás: Shutterstock -
csók Milo Ventimiglia Zac Efron Selma Blair
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevés olyan filmet láthatunk, amelyben a szereplők ne kerülnének intim viszonyba, legalább egy csók erejéig. Az pedig ritkán marad titok, milyen teljesítményt is nyújtott a sztár az ajkak csatája során. Íme, azok a színészek, akikkel szívesen csókolóztak a partnereik.

Zac Efron

Zac Efron Forrás: AFP

A High School Musical-filmeknek köszönhetően sztárrá vált Zac Efron mára igazán szemrevaló férfivá érett, és ennek köszönhetően valószínűleg sok tapasztalatot szerzett a csókolózás terén, ám úgy tűnik, hogy ő már korábban is megfelelő tudással rendelkezett. Vanessa Hudgens ugyanis már a kezdetek kezdetén dicsérte Zac Efron technikáját: elárulta, hogy eszméletlenül jól csókol a sztár.

Milo Ventimiglia

Milo Ventimiglia Forrás: Randy Shropshire / Getty Images North America / AFP

A rosszfiús kinézetű Milo Ventimigliának sem kell szégyenkeznie, ugyanis egyszerűen imádták sorozatbéli partnerei. Legutóbb Mandy Moore dicsérte meg a színész képességét. A színésznő elárulta, hogy Milóval volt a legjobb csókja, azért is, mert nagyon biztonságban érzi magát mellette, ami a szuper technikán kívül a második legfontosabb dolog.

Natalie Portman

Natalie Portman Forrás: Getty Images

A hollywoodi színésznő tehetséges, okos és gyönyörű, ráadásul a hírek szerint csókpartnernek sem utolsó. A színésznőt két kollégája is nagyon dicsérte. Elsőként Mila Kunis, akivel a Fekete hattyú című drámában keveredett intim viszonyba, de Zach Braff színész is áradozott Natalie Portman tehetségéről.

Selma Blair

Selma Blair Forrás: AFP/2018 Getty Images/Rachel Murray

Ugyan Selma Blair főként mellékszerepekben tűnt fel, ez nem jelenti azt, hogy ne lenne igazán tehetséges, és nemcsak színésznőként, hanem a csókolózásban is. Sarah Michelle Gellar például nagyon dicsérte a színésznő technikáját, miután a Kegyetlen játékokban forró csókot váltottak a kamerák előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.