A hó nagy zűrzavart okoz a közlekedésben, több baleset történt, ezért nagyon fontos, hogy mindenki körültekintően közlekedjen, hiszen még várható havazás. 

Szerdára virradóra nagy mennyiségű hó esett, ami természetesen zűrzavart okozhat a közlekedésben. Egy kamion meg is csúszott az M0-s autóút keleti szektorában, így a reggeli tájékoztatás szerint csak a belső sávban lehet autózni. Az M7-es autópályán pedig, a Letenye felé vezető oldalon több jármű is összeütközött, a főváros irányába is baleset történt, itt a belső sáv van lezárva.

Hókotró a hóesésben SalgótarjánbanForrás: MTI/Komka Péter

A forgalmat ráadásul a hókotrók és a síkosságmentesítő munkagépek lassíthatják, de még ma is havazhat – írja az MTI. Szerdán erősen felhős lesz az ég, de napközben a keleti tájakon felszakadozik a felhőzet. Eleinte még többfelé lehet hó, nyugaton havas eső, ónos eső, eső; aztán átmeneti szünet után a Dunántúlra újabb csapadéktömb érkezik, amelyből sokfelé havazhat (DNy-on eső, havas eső is lehet). A nyugati szél megélénkül. +1 fok körül alakulhat a csúcsérték – írja a Köpönyeg.hu. Csütörtökön és pénteken szintén lehet még hózápor és hószállingózás.