társkereső párkapcsolat Bebe szerelem korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 19 évvel fiatalabb lányba szerelmes Bebe. Bár még csak egyszer találkoztak, már a gyermekvállalás is szóba került köztük.

Két évvel ezelőtt vált el a feleségétől Bebe, akire hosszú idő után most újra rátalált a szerelem. Az énekes egy internetes társkeresőn ismerte meg új kedvesét. Zsuzsa 19 évvel fiatalabb nála, de a párt egyáltalán nem zavarja a korkülönbség.

A lány Angliában dolgozik, ezért mindössze egyszer tudtak találkozni. A randi azonban nagyon jól sikerült, már akkor felmerült közöttük a gyermekvállalás kérdése. Hamarosan újra találkoznak, és, mint mondják, mindketten hosszú távra terveznek.

Zsuzsa nagyon keményen dolgozik Angliában, hét napból hatot tölt az étteremben. Nekem is sok a munkám itthon, így hiába szerettünk volna, nem tudtunk találkozni. Januárban viszont Magyarországra jön a drágám, egy egész hétig lehetünk majd együtt. Nem engedem, hogy az első napra programot szervezzen, egész nap pihenni fogunk. Utána egy vidéki wellness-szállodába megyünk, majd a szüleimhez utazunk, hogy bemutathassam nekik Zsuzsát” – nyilatkozta Bebe a Story magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.