Nagy Ervin A tanár című sorozat miatt börtönben forgatott: élményeiről mesélt

Forrás: AFP -
Nagy Ervin A Tanár (sorozat) börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Ervin A tanár című sorozat miatt vonult börtönbe: nem tartja jó élménynek.

A tanár című sorozat második évadát forgatta Nagy Ervin a közelmúltban. Az egyik jelenet miatt börtönbe kellett mennie, hogy ott is rögzítsenek néhány felvételt. A Kozma utcai börtön udvarán vették fel a képsorokat, közvetlenül az elítéltek között.

Nagy Ervin Forrás: AFP

„Ennél szorongatóbb érzés nincs! Az ember besz*rik, amikor bemegy a börtönbe. Kint forgattunk az udvaron, a rabok mindenhonnan minket néztek, néha beszólogattak, az embernek pedig összeszorult a gyomra... Viszonylag bátor csávónak gondolom magam, de inamba szállt a bátorság. Azt hiszem, ez volt a legfojtogatóbb hely, ahol életemben jártam” – vallotta a be a Blikknek a színész.

Ábel Anita nyíltan mesélt a válási folyamatról: lányuk, Luca a legfontosabbhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-abel-anita-nyiltan-meselt-a-valasi-folyamatrol-lanyuk-luca-a-legfontosabb.htmlÁbel Anita karácsony előtt jelentette be: elválnak férjével, akivel hosszú évek óta éltek együtt és egy kislányuk is született. TV + SztárokOrigoAmber Rose anyaszült meztelen látható legújabb fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-amber-rose-anyaszult-meztelen-lathato-legujabb-fotojan.htmlAmber Rose láttán megolvad még a legnagyobb mennyiségű hó is. TV + Sztárok--Hosszú Katinkának újabb weboldala tűnt elhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-hosszu-katinka-ujabb-weboldala-tunt-el.htmlEltűnt Hosszú Katinka saját weboldala. TV + Sztárok--Diana hercegné fontos hagyományt szegett meg: II. Erzsébet megharagudotthttp://www.life.hu/sztarok/20190109-diana-hercegne-fontos-hagyomanyt-szegett-meg-ii-erzsebet-megharagudott.htmlFontos hagyományt tört meg Diana hercegné, ami miatt II. Erzsébet meg is haragudott rá. TV + Sztárok--Sztárok, akik nagyon jól csókolnak: Zac Efront és Selma Blairt is dicsértékhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-sztarok-akik-nagyon-jol-csokolnak-zac-efront-es-selma-blairt-is-dicsertek.htmlKevés olyan filmet láthatunk, amelyben a szereplők ne kerülnének intim viszonyba, legalább egy csók erejéig. Az pedig ritkán marad titok, milyen teljesítményt is nyújtott a sztár az ajkak csatája során. Íme, azok a színészek, akikkel szívesen csókolóztak a partnereik. TV + SztárokOrigoEve Babitz rengeteg hollywoodi sztárral lefeküdt: Harrison Ford ágyában is megfordulthttp://www.life.hu/sztarok/20190109-eve-babitz-rengeteg-hollywoodi-sztarral-lefekudt-harrison-ford-agyaban-is-megfordult.htmlEve Babitz hatalmas melleinek köszönheti, hogy szexszimbólummá vált, így került be rengeteg híresség ágyába. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.