Ördög Nóra életét bizonyára sokan irigylésre méltónak tartják, pedig ő nincs mindig megelégedve sem a stúdióban nyújtott teljesítményével, sem az otthonival.

Azt hihetnénk, hogy Ördög Nóra mindennel elégedett az életében, hiszen sikeres műsorvezető, boldog házasságban él és két gyönyörű gyermek édesanyja, és még a saját utazós vlogjuk népszerűsége is szárnyal. Mindezek ellenére olykor sikertelennek érzi magát anyaként, de az általa vezetett műsorokról is hasonlóan gondolkodik.

Ördög Nóra nem mindig érzi magát sikeresnekFotó: Csudai Sándor - Origo

„Lehet, a munkámban sikeres vagyok, de anyaként totál sikertelennek érzem magam abban a pillanatban, amikor a hangsúly elmegy valamelyik irányba. Az életemben ez a folyamatos küzdelem, hogy ezt az egyensúlyt megtaláljam. Így aztán nagyon sok mélypont van valamelyik oldalon. Számomra a siker lemondás, és totál kudarcnak élem meg, hogy megint szalad a lakás. Azt tűztem ki magam elé, hogy próbálok ezen a fronton is összeszedettebb lenni” – mondta a Sikeres nők című beszélgetésen az Erkel Színházban Nóra, aki a tévés karrierjével sincs maximálisan megelégedve. „Én egyetlen műsort sem tudok mondani az elmúlt tizenegynéhány évből, ami után úgy jöttem ki, hogy »hmmm, ez nagyon jó volt«” – idézi a Bors a műsorvezetőt.