Kylie Jenner már nem az Instagram királynője: megverte egy tojás

tojás Kylie Jenner POSZT lájk Instagram közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagram királynőjének tartották Kylie Jennert, ugyanis ő tartotta a legtöbbet lájkolt kép rekordját. Most azonban szánt szándékkal taszították le a trónjáról. 

Az amerikai Cosmopolitan cikke szerint Kylie Jennert letaszítottak királynői trónjáról. Őt tartották ugyanis az Instagram királynőjének, amióta 18 millióan lájkolták a fotóját, amelyen megmutatta a gyermekét, Stormi Webstert. Ezzel az ő posztja volt a legkedveltebb.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

stormi webster

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Most azonban létrehoztak egy profilt azzal a céllal, hogy megdöntsék az uralmat. A world_record_egg nevű profilon mindössze egyetlen kép található, amely egy közönséges tyúktojást ábrázol. Már több mint 27 millióan lájkolták, így egy tojás lett az Instagram új királynője (vagy királya?)

Kylie Jennert sem hagyta hidegen a próbálkozás. Videóban üzent hadat kihívójának.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Take that little egg

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Bikiniben mutatta meg magát Hevesi Kriszta – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190114-bikiniben-mutatta-meg-magat-hevesi-kriszta.htmlHevesi Kriszta Thaiföldről, a tengerpartról jelentkezett be bikiniben a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Meghan Markle testőre alig egy év után felmondotthttp://www.life.hu/sztarok/20190114-meghan-markle-testore-alig-egy-ev-utan-felmondott.htmlMeghan Markle testőre alig egy év után döntött úgy, hogy nem védelmezi tovább a hercegnét: nyomós oka volt rá. TV + Sztárok--Istenes Bence örömhírt jelentett be: ő lett az év médiaszemélyiségehttp://www.life.hu/sztarok/20190114-istenes-bence-oromhirt-jelentett-be-o-lett-az-ev-mediaszemelyisege.htmlGyőrben a Médiabálon adták át Istenes Bencének az Év médiaszemélyisége díjat. TV + Sztárok--Lehet, hogy nem árverezik el Pál Évának, a Neoton Família egykori sztárjának házáthttp://www.life.hu/sztarok/20190114-lehet-hogy-nem-arverezik-el-pal-eva-a-neoton-familia-egykori-sztarjanak-hazat.htmlPál Éva a svájci frankos hitele miatt került nagy bajba, félő volt, hogy elárverezik a feje fölül a házát. Úgy tűnik azonban, hogy mégis van remény: lehet, hogy nem kerül az utcára. TV + Sztárok--Béres Alexandra hónapokig ápolta beteg apósát: megérintette a veszteséghttp://www.life.hu/sztarok/20190114-beres-alexandra-honapokig-apolta-beteg-aposat.htmlBéres Alexandra őszintén beszélt arról a megterhelő időszakról, amikor férje édesapját ápolta, aki végül elveszítette a harcot a rák ellen. TV + SztárokOrigoRubint Réka félmeztelenül napozott a medence partján – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190114-rubint-reka-felmeztelenul-napozott-a-medence-partjan.htmlRubint Réka szexi fotóval búcsúzott a Maldív-szigetektől: félmeztelenül mutatta meg magát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.