Pál Éva a svájci frankos hitele miatt került nagy bajba, félő volt, hogy elárverezik a feje fölül a házát. Úgy tűnik azonban, hogy mégis van remény: lehet, hogy nem kerül az utcára. 

Pál Éva, a Neoton Família egykori tagja a svájci frankos hitele miatt került óriási bajba. Nem tudta fizetni a részleteket, és attól kellett tartania, hogy elárverezik a feje fölül a házát. Kétségbeesésében a közösségi oldalán kért segítséget, ám lehet, hogy erre sem lesz szüksége. Úgy néz ki, maradhat az otthonában.

Pál Éva reménykedikForrás: TV2

„Nagyon reménykedem. Ugyan megjelent az a hír, hogy már megállapodtunk, ez nem így van. Várjuk a bank válaszát, de én nagyon optimista vagyok,  hogy elfogadják ezt az ajánlásunkat, és akkor megmenekülünk. Hiszek benne. Nagyon sok felajánlást, segítséget és szeretetet is kaptam az emberektől, most lehet az az idő, amikor meg tudom köszönni nyilvánosan is azt a sok, felém irányuló figyelmet" – mondta Pál Éva a Mokkában, aki jelenleg egy piacon dolgozik. A hitelt eredetileg a ház felújítására vették fel, de ezt nem sikerült befejezni. Azóta pedig természetesen csak azzal foglalkoznak a fiával, hogy megmentsék a házukat.