Pintér Tibor néhány hétig volt csupán szingli, már újra szerelmes egy nála 21 évvel fiatalabb lányba.

Pintér Tibornak nemcsak új otthont, de új szerelmet is hozott a 2019-es év. Rubos Fridával való szakítása után hamar rátalált a szerelem egy kolléganője személyében. Ilyés Jennifer ismerős lehet az X-Faktort nézőknek, ugyanis a 23 éves lány a 2014-es tehetségkutatóban a döntőig menetelt.

Bár a kapcsolat még igen friss, Tenya a tőle megszokott őszinteséggel mesélt róla a Blikknek, ahol közös képeket is mutatnak.

"Az utóbbi hetekben alakult ki ez a szerelem. A tavalyi év egyik utolsó Jimmy-előadásán éreztük először, hogy valami történik velünk. Jeni olyan társam tud lenni, aki megért, hiszen szakmabeli. Nagyon hasonló az ízlésünk, sokat tanulunk egymástól. Szüksége van egy olyan férfira, akire felnézhet, és ezt szerintem meg tudom neki adni, de ő is sokat segít nekem. Például az éneklésben adott már olyan tanácsot, amelyet megfogadtam. Ráadásul nagyon jó az ízlése, jól lát engem kívülről" – lelkendezett a színész.

Jeni is hasonlóképpen néz új párjára: 

"Egy ölelésben volt egy olyan pillanat, amely más volt, mint korábban. Mind a ketten rájöttünk, lehetséges, hogy itt valami egészen más érzelem is van kettőnk között."