Harry herceg és Meghan hercegné személyzetének egy újabb tagja hagyja el a palotát. A meg nem nevezett testőr arról volt híres, hogy ő volt az első nő, aki a királyi család egy tagját védte. A rossz nyelvek szerint ennek is a hercegné nehéz természetéhez lehet köze. 

Alig több, mint fél éve állt a királyi család alkalmazásában az a női testőr, akit nem neveznek nevén. Nemrégiben azonban ő is felmondott, nem akar továbbra is Meghan hercegné mellett dolgozni - írja a Mirror. Arról volt híres, hogy ő volt az első nő, aki a királyi család egy tagját védte. Egyébként kollégái briliáns szakembernek írták le. 

Meghan hercegné testőre felmondottForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

A rossz nyelvek azt suttogják, hogy a felmondás oka Meghan hercegné nehéz természete lehet. A hírek szerint valóban nehezen szokja meg a hirtelen rá irányuló figyelmet és azt, hogy sehová sem mehet testőr nélkül. Úgy érzi, hogy korlátozzák őt a szabadságában. És bár Harry herceggel való házassága előtt is rengetegen ismerték színésznőként, ám most hatványozottabban kell megbirkóznia a nyilvánossággal.

És nem a női testőr az, aki rövid időn belül felmondott. Személyi asszisztense, Melissa Touabti és titkára, Samantha Cohen is felmondott.