Már rengeteg pletyka kering azzal kapcsolatban, hogy a királyi család személyzete nehezen viseli Meghan hercegné szeszélyeit. Most pedig az a hír járja, hogy az alkalmazottak csupán 5 évet jósolnak a hercegi pár házasságának.

Még csak tegnap számoltunk be róla, hogy Meghan hercegné testőre alig fél év munkaviszony után felmondott. Ő volt az első nő, aki a királyi család egy tagját védte. 

Számos pletyka kering róla, hogy ennek a hercegné nehéz természetéhez lehet köze és ahhoz, hogy nehezen szokik hozzá az új életével járó kötöttségekhez. Most a The Sun arról cikkezett, hogy a személyzet tagjai legfeljebb 5 évet jósolnak a hercegi pár házasságának. 

A hírek szerint Harry herceg és Meghan hercegné személyzete összesúg a hátuk mögöttForrás: AFP/Paul Ellis

Azt mondják, hogy egyfajta kulturális harc dúl a palotában, hiszen elvárják, hogy a család új tagja a brit értékeket képviselje, Meghan hercegné pedig az amerikai életstílushoz szokott. Ezenkívül azt is állítják, hogy hajnali 5 órakor kezdi a napját, és naponta akár 7-szer is üzeneteket küld a személyzetnek a kívánságaival. De arra is van példa, hogy titokban találkozik közemberekkel.