Harry herceg és Meghan hercegné személyzete csak 5 évet ad a házasságnak

Forrás: AFP/Paul Ellis -
házasság királyi család Meghan hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már rengeteg pletyka kering azzal kapcsolatban, hogy a királyi család személyzete nehezen viseli Meghan hercegné szeszélyeit. Most pedig az a hír járja, hogy az alkalmazottak csupán 5 évet jósolnak a hercegi pár házasságának.

Még csak tegnap számoltunk be róla, hogy Meghan hercegné testőre alig fél év munkaviszony után felmondott. Ő volt az első nő, aki a királyi család egy tagját védte.

Számos pletyka kering róla, hogy ennek a hercegné nehéz természetéhez lehet köze és ahhoz, hogy nehezen szokik hozzá az új életével járó kötöttségekhez. Most a The Sun arról cikkezett, hogy a személyzet tagjai legfeljebb 5 évet jósolnak a hercegi pár házasságának.

A hírek szerint Harry herceg és Meghan hercegné személyzete összesúg a hátuk mögött Forrás: AFP/Paul Ellis

Azt mondják, hogy egyfajta kulturális harc dúl a palotában, hiszen elvárják, hogy a család új tagja a brit értékeket képviselje, Meghan hercegné pedig az amerikai életstílushoz szokott. Ezenkívül azt is állítják, hogy hajnali 5 órakor kezdi a napját, és naponta akár 7-szer is üzeneteket küld a személyzetnek a kívánságaival. De arra is van példa, hogy titokban találkozik közemberekkel.

Visszaéltek Köllő Babett nevével: perverz csaló zaklatja a luxusfeleség ismerőseithttp://www.life.hu/sztarok/20190117-visszaeltek-kollo-babett-nevevel-perverz-csalo-zaklatja-a-luxusfeleseg-ismeroseit.htmlKöllő Babett nagyon kiakadt: egy internetes csaló az ő nevében zaklatja az ismerőseit, barátait. TV + Sztárok--Kása András, az Exatlon Hungary versenyzője áramütést is túlélt márhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-kasa-andras-az-exatlon-hungary-versenyzoje-aramutest-is-tulelt-mar.htmlNem mindennapi életet él az Exatlon Hungary versenyzője, Kása András. Családjának szeretné hazavinni a 20 millió forintos főnyereményt. Úgy tűnik, nem a verseny számára a legnagyobb próbatétel eddigi életében, hiszen autóbalesetet és áramütést is túlélt már. TV + Sztárok--VV Hunort nevezték ki a villa játék babájának apjává, de ő visszautasította a feladatothttp://www.life.hu/sztarok/20190117-vv-hunort-neveztek-ki-a-villa-jatekbabajanak-apjava-de-o-visszautasitotta-a-feladatot.htmlEgy játék babát vittek a villába, amelynek VV Adri lett az édesanyja, és VV Hunor az édesapja. A hírt a férfi nem fogadta túl jól. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázsnak két éve telke van a Holdonhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-sebestyen-balazsnak-ket-eve-telke-van-a-holdon.htmlSebestyén Balázs a rádióban vallott arról, hogy neki már két éve van telke a Holdon. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMeztelenül fotózták Hegyi Barbarát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-meztelenul-fotoztak-hegyi-barbarat-foto.htmlHegyi Barbara, Jászai Mari-díjas magyar színművésznő egy jótékonysági adománygyűjtés miatt dobta le ruháit és lett egy naptárban Miss Október. TV + Sztárok--Koholák Alexandráék spirituális központjában is gyógyulna Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20190117-koholak-alexandraek-spiritualis-kozpontjaban-is-gyogyulna-curtis.htmlCurtis spirituálisan is próbálná leküzdeni a függőségét, méghozzá Koholák Alexandráék központjában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.