Itt az első közös fotó Liu Shaolin Sándorról és szerelméről, Péterffy Liliről

X-Faktor Liu Shaolin Sándor közös fotó szerelem Péterffy Lili
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre felvállalta szerelmét Liu Shaolin Sándor: az X-Faktorban feltűnt énekesnő, Péterffy Lili az új párja. Most közös fotót is posztoltak.

Napok óta lehet sejteni, hogy új szerelme van Liu Shaolin Sándornak: a sportolót a hollandiai Eb-re is elkísérte az X-Faktorban feltűnt énekesnő, Péterffy Lili. A fiatal pár most végre felvállalta a szerelmét, és közös fotót is posztoltak a közösségi oldalukra.

Karácsonytól számoljuk, hogy együtt vagyunk. A Városligeti Műjégpályán, egy fotón figyeltem fel Lilire, aztán a december eleji, kazahsztáni világkupa alatt írtam rá. Lili elmesélte, hogy nem tud korcsolyázni, s amikor ez kiderült, azonnal kicsábítottam a műjégpályára. Ez volt az első randink, pár nappal karácsony előtt" – nyilatkozta a bimbózó kapcsolatról a korcsolyázó a Blikknek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Something new ... Koncz Márton / BLIKK

Liu Shaolin (@shaolinliu) által megosztott bejegyzés,

VV Hunort nevezték ki a villa játékbabájának apjává, de ő visszautasította a feladatothttp://www.life.hu/sztarok/20190117-vv-hunort-neveztek-ki-a-villa-jatekbabajanak-apjava-de-o-visszautasitotta-a-feladatot.htmlEgy játékbabát vittek a villába, amelynek VV Adri lett az édesanyja és VV Hunor az édesapja. A hírt a férfi nem fogadta túl jól. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázsnak két éve telke van a Holdonhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-sebestyen-balazsnak-ket-eve-telke-van-a-holdon.htmlSebestyén Balázs a rádióban vallott arról, hogy neki már két éve van telke a Holdon. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoVictoria Beckham saját véréből készült krémet használhttp://www.life.hu/sztarok/20190116-victoria-beckham-sajat-verebol-keszult-kremet-hasznal.htmlVictoria Beckham tulajdonképpen a saját vérét keni az arcára 400 ezer forintért. TV + Sztárok--Így néztek ki a sztárok 10 évvel ezelőtt: Liptai Claudia és Tóth Vera is megmutattahttp://www.life.hu/sztarok/20190116-igy-neztek-ki-a-sztarok-10-evvel-ezelott-liptai-claudia-es-toth-vera-is-megmutatta.htmlÚj kihívás terjed a neten, amely során a sztárok megmutatják, hogyan is néztek ki 10 évvel ezelőtt. Rengeteg híresség csatlakozott már a #10YearChallenge elnevezésű kampányhoz, és sorra pakolják ki magukról a képeket. Persze nemcsak a külföldi celebek osztják meg az egy évtizeddel ezelőtti képeiket, hanem a hazaiak is. Ábel Anita és Tolvai Reni fotóit már megmutattuk, íme, a többiek. TV + SztárokOrigoVisszatérhet a képernyőre Som-Balogh Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20190116-visszaterhet-a-kepernyore-som-balogh-edina.htmlSom-Balogh Edina gyermekei már elég nagyok ahhoz, hogy a színésznő újra elkezdjen dolgozni, és visszatérjen a képernyőre. TV + SztárokOrigoAshley Olsent a kedvesével kapták le a lesifotósokhttp://www.life.hu/sztarok/20190116-ashley-olsent-kedvesevel-kaptak-le-a-lesifotosok.htmlAz utóbbi években igencsak visszavonultak a nyilvánosság elől az Olsen ikrek. Díjátadókon, nyilvános eseményeken néha készül róluk 1-1 fénykép, amelyeken látszik, hogy nagyon megváltoztak. Most Ashelyt kapták lencsevégre a lesifotósok, és nagyon boldognak tűnik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.