Liu Shaolin Sándor és Péterffy Lili egymásba szerettek

X-Faktor Liu Shaolin Sándor szerelem Péterffy Lili
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Liu Shaolin Sándor az X-Faktorban feltűnt Péterffy Lilivel jár.

Tavaly júliusban szakított kedvesével, Elise Christie-vel Liu Shaolin Sándor. Bár a sportoló akkor azt írta, nem váltak el haraggal, néhány nappal ezelőtt az egykori kedves lefelé tartott hüvelykujjal jelezte a kamerának, még nem tette túl magát az elváláson.

Most viszont úgy tűnik, a 23 éves olimpikonnak már sikerült továbblépnie, és új kedvese van, nem is akárki: az X-Faktorban feltűnt énekesnőt, Péterffy Lilit szereti.

A Ripost azt írja, a lány a hollandiai Eb-re is elkísérte Sándort, aki a közösségi oldalán „kicsi szurkolójának" nevezte Lilit. A lap megkeresésére nem tagadta a románcot, de azt mondta, egyelőre nem akar a kapcsolatáról beszélni.

Liu Shaolin Sándor lelkes szurkolója Péterffy Lili Forrás: Instagram/Liu Shaolin Sándor
Koholák Alexa tagadja a vádat, amely szerint szélhámosság folyna spirituális központjukbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190116-koholak-alexa-tagadja-a-vadakat-miszerint-szelhamossag-folyna-spiritualis-kozpontjukban.htmlKoholák Alexa tiszta vizet öntött a pohárba nem sokkal az után, hogy szélhámossággal vádolták meg őt és a férjét. TV + SztárokOrigoShane Tusup megtörte a csendet: hosszú hónapok után most először írt a közösségi oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20190116-shane-tusup-megtorte-a-csendet-hosszu-honapok-utan-most-eloszor-irt-a-kozossegi-oldalara.htmlShane Tusup hosszú hónapok után végre megtörte a csendet: egy hosszú bejegyzést írt a közösségi oldalára. TV + Sztárok--Ennyit változott Ábel Anita az elmúlt 10 évben - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190116-ennyit-valtozott-abel-anita-az-elmult-10-evben.htmlÁbel Anita a közösségi oldalán mutatta meg, hogyan is nézett ki 10 évvel ezelőtt. TV + SztárokOrigoBalázs Klári és Korda György könyvben reagálnak az énekes melegségéről szóló pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20190116-balazs-klari-es-korda-gyorgy-konyvben-reagalnak-az-enekes-melegsegerol-szolo-pletykakra.htmlKorda György nem tud szabadulni attól a hazugságtól, ami szinte a pályája eleje óta kísérti őt. Azt terjesztik róla, hogy nem a nőket szereti. TV + Sztárok--Majka a visszavonulást tervezgeti, Amerikában kezdhet új életethttp://www.life.hu/sztarok/20190116-majka-a-visszavonulast-tervezgeti-amerikaban-kezdhet-uj-eletet.htmlA Bors számolt be arról, hogy Majka egy időre visszavonul, és Amerikában telepedik le a családjával. TV + SztárokOrigoHamarosan elveszítheti szüzességét Tim Tebow sportoló: megkérte kedvese kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190115-hamarosan-elveszitheti-szuzesseget-tim-tebow-sportolo-megkerte-kedvese-kezet.htmlTim Tebow NFL-játékos, aki korábban megfogadta, hogy csak a nászéjszakán veszíti el a szüzességét, most megkérte a barátnője kezét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.