Kása András, az Exatlon Hungary versenyzője áramütést is túlélt már

Exatlon Hungary áramütés párkapcsolat család baleset túlélés Kása András autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi életet él az Exatlon Hungary versenyzője, Kása András. Családjának szeretné hazavinni a 20 millió forintos főnyereményt. Úgy tűnik, nem a verseny számára a legnagyobb próbatétel eddigi életében, hiszen autóbalesetet és áramütést is túlélt már. 

Kása András, az Exatlon Hungary című műsor versenyzője számos rizikós helyzettel birkózott már meg életében. Túlélt már autóbalesetet és áramütést is, amikor állványozás közben hozzáért egy nagyfeszültségű kábelhez - írja a Story Magazin.

Párjával, Brigittával él együtt. Egy ismerős mutatta be őket egymásnak, kezdetben távkapcsolatban éltek, ám amikor megszületett kisfiuk, András már nem ment vissza a németországi autógyárba. Így azonnal nagycsaládossá váltak, hiszen Brigittának volt már 3 lánya az első házasságából, Andrásnak pedig 2. Sőt ma már van egy unokájuk is, Robika.

"Mi így vagyunk egy család. Nálunk fel sem merül, hogy a te gyereked vagy az én lányom, Andris mindig úgy fogalmaz: Nincs olyan, hogy az enyém, tiéd, mind a miénk" - mesélte a lapnak Kása András párja, Ódor Brigitta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.