2017 májusában zuhant ki a negyedikről a 3 éves Panni Kistarcsán. Állítólag egyedül volt otthon, holott a keresztanyjának kellett volna rá vigyáznia. A legfrissebb információk szerint azonban az is lehet, hogy valaki kiejtette a gyermeket. 

A kistarcsai tragédia 2017 májusában történt: a 3 éves Pani kizuhant a negyedikről. Eddig mindenki azt hitte, a gyermek egyedül volt otthon, mert a szülei éjszakai műszakban dolgoztak, a rá vigyázó keresztanyjának pedig hamarabb el kellett indulnia, mint ahogy a szülők hazaértek. Testét édesapja találta meg. A legújabb információk szerint azonban lehet, hogy a gyermek mégsem volt egyedül akkor, amikor a tragédia történt.

A kistarcsai kislány mégsem egyedül volt otthon? - Képünk illusztrációForrás: Dreamstime

Nem kizárt, hogy teljesen másképp történtek az események, mint azt ez idáig hittük. A fizikus szakértő ugyanis két verziót állított fel. Az egyik szerint Panni egyedül mászott fel, majd kizuhant az ablakon, a másik szerint valaki kiejtette. A vélemény szerint utóbbinak nagyobb a valószínűsége, hiszen egy 3 éves gyermek fizikailag szinte képtelen egyedül felmászni az ablakig,  majd kitárni azt. Annyi bizonyos, hogy az ablakot nem a pici nyitotta ki" – mondta a Blikknek dr. Lichy József, a kislány szüleinek védője. Azt viszont egyelőre nem tudni, ki lehetett a kislánnyal. A keresztanya állítja, hogy a gyermek a kiságyában volt, amikor elment, a szülők pedig azt, hogy a betonon találták meg gyermekük testét. Úgy tudni, poligráfos vizsgálatot végeztek a keresztanyán, de nem lett eredménye, ugyanis a nő végig mozgott. „Védencem rossz lelkiállapotban volt a poligráfos vizsgálat során is. Fontos, hogy amikor az anya értesítette a balesetről, már messze járt a háztól. Ezt a telefonja adatai igazolják" - mondta a keresztanya védője, dr. Varga Zoltán.

Szakítottak a negyedikről kizuhant kistarcsai kislány szülei

Tavaly májusban zuhant ki a negyedikről a kistarcsai Anasztázia és Tamás kislánya, Panna. A tragédia kezdetben még szorosabbá tette a szülők kapcsolatát, de úgy tűnik, végül elválasztotta őket a teher: már nincsenek együtt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.