2011-es nagyinterjújával emlékezik meg a Playboy a január 20-án elhunyt Andy Vajnáról. A producer őszintén beszélt arról, hogy keresi az igazit, akit később meg is talált Vajna Tímea személyében. A lány és Andy 2013-ban házasodtak össze, gyereket is terveztek

„Nem is tudom... Nem találtam olyan párt, aki mellett úgy éreztem, hogy ott a helyem. Hogy ott a jövőm” – válaszolta arra a kérdésre, hogy miért csak egyszer nősült, és hozzátette: „Rövid távon persze hogy a kinézet és a szexualitás a fontos. De hosszú távon a partnerség, a támogatás, a megértés és a bizalom a legfontosabb. No és hogy meg tudjon nevettetni. 

Inspirálnak a fiatalok. Érdekes dolog. A moziba járó közönség is leginkább a 16 és 25 év körüli fiatalokból kerül ki. Nekem meg nagyon fontos, hogy ezzel a generációval valahogy tartsam a kapcsolatot. Talán ez az egyik oka, hogy a fiatalabb nőket választom. Engem ez pozitív irányba terel és arra sarkall, hogy megértsem azt a nyelvet és gondolkodásmódot, amit a fiatalok képviselnek. És azt, hogy mi szórakoztatja, mi érdekli őket. A munkatársaim is többnyire fiatalok. Ez pedig energiát ad az egész lényemnek. Lelkileg én is 18 éves vagyok. Kívülről már nem annyira – de belülről biztos” – felelte arra a kérdésre, hogy miért jóval fiatalabb nőket választ társnak. 

Andy Vajna és Vajna TímeaForrás: Facebook/Tímea Vajna