Ma ünnepelné 50. születésnapját Molnár Csilla Andrea egykori szépségkirálynő

Forrás: tvmusor.hu -
öngyilkos szépségkirálynő öngyilkosság Molnár Csilla Andrea évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Csilla Andrea mindössze 17 éves volt, amikor saját kezével vetett véget életének néhány hónappal azután, hogy megnyerte az 1985-ös Miss Hungary szépségversenyt. Búcsúlevelében állítólag a következőket írta: „Anyuka, nem bírom tovább.” Ma lenne 50 éves. 

Az 1985. október 5-én rendezett Miss Hungaryn Csilla elsöprő győzelmet aratott, nem sokkal ezután pedig újabb hatalmas elismerésben részesült, ugyanis 3. helyet ért el a Máltán lebonyolított Miss Európa szépségversenyen. A lány nem tudta feldolgozni a sikert és az azzal járó támadásokat, illetve pletykákat: 1986. július 10-én öngyilkos lett.

„Véget ért a gyerekkorom. Váratlanul jött ez az egész. Nem is tudom igazán megemészteni azóta se. Akárhová megyek, akármit csinálok, én már nem Molnár Csilla vagyok, hanem A Szépségkirálynő. Elvárják tőlem, hogy minden percben azt a formát nyújtsam, olyan szép és üde legyek, mint akkor ott, a kifutón. Nem megy. Idegileg, lelkileg teljesen kikészültem. Néha már azt mondom: elég a telefonokból, levelekből, ajánlatokból – abbahagyom, nem csinálom tovább. De a következő percben tudom: úgysem lehet. Kaptam az élettől egy szerepet, és ennek meg kell felelnem” – idézi egy nyilatkozatát a Blikk.

Molnár Csilla egykori szépségkirálynő Forrás: tvmusor.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.