Meghalt a magyar válogatott focista, Rostás Sándor

Forrás: Thinkstock -
futball Rostás Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
56 éves korában, két nappal a születésnapja előtt elhunyt Rostás Sándor, az Újpest korábbi válogatott középpályása.

Rostás nyáron egy rejtélyes fertőzés miatt két hónapot töltött kórházban, 20 kilót fogyott és alig maradt ereje. Az újpestiek akkor véradást szerveztek neki, ő pedig azt nyilatkozta, felkészült a legrosszabbra, ami sajnos most bekövetkezett.

Forrás: Thinkstock

Közös fotóval búcsúzik Andy Vajnától Orbán Viktorhttp://www.life.hu/news/20190120-kozos-fotoval-bucsuzik-andy-vajnatol-orban-viktor-facebook.htmlOrbán Viktor közösségi oldalán reagált Andy Vajna halálhírére. NewsOrigoKigyulladt egy háromszintes szállás a francia Alpokban egy sípályánál, többen meghaltakhttp://www.life.hu/news/20190120-kigyulladt-egy-haromszintes-szallas-a-francia-alpokban-egy-sipalyanal-tobben-meghaltak.htmlLángokban áll egy háromszintes szállás a francia Alpokban lévő Courchevel egyik sípályájánál. A tüzet 70 tűzoltó próbálja megfékezni. Félő, hogy az épületben többen bennragadtak. News--Szombat reggel kizuhant egy férfi egy kecskeméti panelház hatodik emeletérőlhttp://www.life.hu/news/20190119-szombat-reggel-kizuhant-egy-ferfi-egy-kecskemeti-panelhaz-hatodik-emeleterol-szornyethalt.htmlKizuhant egy kecskeméti panelház hatodik emeletéről egy férfi, azonnal szörnyethalt. News--Elhunyt Zsitnik Béla olimpiai bronzérmes evezőshttp://www.life.hu/news/20190113-elhunyt-zsitnik-bela-olimpiai-bronzermes-evezos-sportolo.htmlÉletének 95. évében elhunyt Zsitnik Béla, az 1948-as, londoni olimpia kormányos kétevezős versenyszámának bronzérmese. NewsOrigoHóviharok dúlnak az Egyesült Államok középső vidékeinhttp://www.life.hu/news/20190112-hoviharok-dulnak-az-egyesult-allamok-kozepso-videkein-idojaras.htmlAmerikai sajtójelentések szerint a hóviharok Új-Mexikótól a Nagy-síkságig és a Sziklás-hegységig terjedő, mintegy 1700 kilométer hosszúságú térségben tombolnak. News--Halálos közúti baleset történt Kesztölc közelébenhttp://www.life.hu/news/20190113-halalos-kozuti-baleset-tortent-kesztolc-kozeleben-vasarnap-hajnalban.htmlHalálos kimenetelű közúti baleset történt vasárnap hajnalban a 117-es számú úton, a Komárom-Esztergom megyei Kesztölc térségében - közölte honlapján a rendőrség. NewsOrigoÚjabb havazás várható a Dunántúlonhttp://www.life.hu/news/20190109-ujabb-havazas-varhato-a-dunantulon-hozapor-szel-hideg.html--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.